KAŽU NAM DA IDEMO U HOTEL, A SVE JE VEĆ BUKIRANO Srpski lekari  zarobljeni na aerodromu u Frankfurtu očajni, prolaze kroz pravu dramu
Printscreen

 Dr Stajić i dr Dimitrijević boravili su u Lisabonu na Kongresu ginekologa i ortopeda Srbije. Putovali su preko agencije "Fog". Večeras su krenuli iz Lisabona, presedanje je trebalo da bude u Frankfurtu i potom da se upute za Beograd. Međutim, stali su na pola puta zbog - štrajka zaposlenih na aerodromu!

Ali i to ne bi bio tako veliki problem da nisu ostali bez svojih kofera koje su predali pre nego što je otkazan let. Rečeno im je da do ponedeljka neće biti letova za Beograd i da sutra dođu po prtljag.

- Ovi je nečuveno. Ne daju nam kofere, nemamo svoje stvari kod sebe. Kažu nam da idemo u hotel. Sve je već bukirano, ne možemo ni smestaj da nađemo. Lufthansa nam nudi avion u ponedeljak, za svega desetak ljudi. Svi moramo na posao već tada. Molimo organe naše zemlje, ministarstvo ili ambasadu da se uključe i pomognu u rešavanju ovog problema - kažu  ginekolozi dr Dragan Stajić i dr Dejan Dimitrijević.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading