PUPS SA CENTROM ZA ISTRAŽIVANJA Stefan Krkobabić: Nema demokratije bez solidarnosti i socijalne pravde
Amir Hamzagić, agencija Beta

„Danas sam imao privilegiju da razgovaram sa predstavnicima jedne renomirane ustanove kakva je Centar za društvena istraživanja. Otvorili smo čitav niz tema koja su obuhvaćena kako njihovim naučno zasnovanim istraživanjima i aktivizmom, tako i našim političkim delovanjem poput socijalnog preduzetništva, garantovanih socijalnih penzija, brige o starima i međugeneracijske solidarnosti, prava radnika i pomoći mladima na selu. Drago mi je da smo oko istih postigli saglasnost i da ćemo zajednički raditi na njihovoj realizaciji u praksi“ istakao je Stefan Krkobabić.

PUPS SA CENTROM ZA ISTRAŽIVANJA Stefan Krkobabić: Nema demokratije bez solidarnosti i socijalne pravde

Nikola Mitić, Srpski telegraf

 

 

On je napomenuo da je PUPS - solidarnost i pravda partija u čijem imenu jasno stoji kojim principima je posvećena i da za nju saradnja sa Centrom za društvena istraživanja predstavlja veliku čast, ali istovremeno i obavezu.

Krkobabić je posebno istakao „Nema solidarnosti i socijalne pravde bez demokratije, niti demokratije bez solidarnosti i socijalne pravde. Naša vizija Srbije kao demokratskog i socijalno pravednog društva je zajednička, načini na koje je ostvarujemo u praksi su različiti, ali komplementarni i drago mi je da je došlo vreme da se oni ukrste. Zato ne sumnjam u konkretne i plodonosne rezultate saradnje sa Centrom za društvena istraživanja u bliskoj budućnosti“ zaključio je Stefan Krkobabić. 

Delegaciju Centra za društvena istraživanja, pored programskog direktora Damjana Macure, činili su i Nikola Perišić, izvršni direktor i Nemanja Mladenović, saradnik. Sastanku je prisustvovao i narodni poslanik PUPS -solidarnost i pravda Dragan Marković Markoni.
Informativna služba

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading