OGLASILA SE MILENA POPOVIĆ:  Nije mi do priče, Igor i ja smo doneli odluku
Printscreen

Ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju, ali ju je ubrzo i sklonila sa profila. Bilo je dosta negativnih komentara, ali mediji spekulišu da to nije jedini razlog ovakvog Mileninog poteza, već to što, navodno, Igoru Juriću smeta takvo eksponiranje.

Jurić je, nakon što je Milena postavila sliku sa njim uz emotikon srca, navodno kazao da on nije estradna zvezda da bi bilo šta u javnosti objavljivao u vezi sa svojom privatnošću.

- Za sve što je objavila Milena Popović iskomunicirajte sa njom, kao i pitanja koja se tiču nje i njenih osećanja - rekao je Jurić za medije.

Evo kada nam stižu tropske temperature! - Alo.rs

Milena je na pozive medija ljutito kazala da zna zbog čega je zovu, ali da joj nije do priče.

Na pitanje da li je boli prozivka partnera Igora Jurića, rekla je da nema komentar ni na jedno pitanje, a potom prekinula vezu. Ipak, nakon što je završen razgovor poslala je poruku.

BUDUĆI BRUCOŠI U NISKOM STARTU Od danas podnošenje dokumenata za prijemni! | Studenti

- Doneli smo odluku da naš privatan život držimo dalje od očiju javnosti i medija. To je sve - rekla je ona za pomenuti medij.

Podsećamo, prema pisanju medija, Milena i Igor su veće dve godine u vezi i zajedno žive u centru Novog Sada. Kako su ispričali izvori bliski ovom paru, i Jurićeva ćerka i sin Popovićeve su upoznati sa njihovim ljubavnim životom i neretko svi zajedno odlaze u restorane.

 

Komentari (1)

Loading
Mario Šarafciger

22.06.2022 15:52

Lepo se obogatili oboje , on od smrti kčerke ona od smrti muža Inače je Igor veliki kockar a 2008 je ukrao 30 000 litara nafte i za to je osuđen ,a kaznu služio sa nanogicom tek posle smrti kčerke