NOVO HULIGANSKO DIVLJANJE Kamenovani Soko i BG Voz na izlazu iz Zemuna
Foto: Printscreen/Youtube

Vozovi su kamenovani pri izlasku iz stanice Zemun.

Pregledom vozova od strane vozopratnog osoblja, ustanovljeno je da postoje manja oštećenja na vozovima i vraćeni su u redovan saobraćaj.

Iz Srbija Voza dodaju da ta kompanija osuđuje kamenovanje vozova od strane za sada nepoznatih počinilaca, kao i da je MUP Srbije u saradnji sa Srbija Vozom odmah preduzeo sve potrebne mere da se pronađu počinioci ovog krivičnog dela.

''''Ovakvo ponašanje predstavlja vandalski čin i izuzetnu opasnost po bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Uništavanje železničke infrastrukture sprečava redovno odvijanje železničkog saobraćaja.

Upozoravamo da se ovakvim vandalskim činom na prvom mestu ugrožava bezbednost putnika i železničkog saobraćaja, ali da se istovremeno nanose i velike štete železničkoj imovini'''', navodi se u saopštenju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Srđan

12.06.2022 19:16

Da li će policija uhvatiti i javno objaviti fotografiju ,ime i prezime osoba koje ovo rade Javno da vidimo te face

Nikola

12.06.2022 19:39

Te majmune pronaći i olešiti od batina, da im tako nešto više nikada ne padne na pamet.

Lara

12.06.2022 20:27

Konfiskovati svu pokretnu i nepokretnu imovinu, počiniocima i objaviti javno fotografije i puna imena i prezimena. Za nauk budućim vandalima😠

Jeki

12.06.2022 21:25

Strasno sta ljudi rade svojoj, nasoj Srbiji. Stoka🤮🤮🤮 10 godina zatvora za ovo bi ja pa da vidimo ko ce da lomi sara i unistava NASE!!!

milovan

12.06.2022 23:28

Gde nema drzave i zakona,onda se desavaju ovakve stvari. Ja samo cekam kada ce te vozove na kraju netko da zapali. I dobice jos orden od vlasti. Srbima netreba nista lepo i dobro.