KATASTROFA U ČAČKU! NEZAPAMĆENO U NAŠEM MESTU Strašna bujica nosila sve pred sobom, meštani jedva spasili živu glavu! (VIDEO)
Foto: RINA

 Oko tri sata nakon ponoći došlo je do izlivanja reke Kamenice u selu Jančići, a vodena stihija nosila je sve pred sobom.

- Samo je odjendom krenula strašna bujica, ovo je nezapamćeno u našem selu. Kamenica je nosila sve pred sobom usred noći. Ogromna materijalna šteta je pričinjena na lokalnim putevima koji su potpuno pod vodom, a uništene su i pojedine vikendice kao i dosta voćnjaka koji su se nalazili uz reku - rekao je Ostoja Mirić, meštanin Jančića.

Prema prvim informacijama sa terena iz pojedinih kuća evakuisani su i meštani, a tokom noći žitelji iz određenih delova sela su jedva spasili i živu glavu.

 

 

 

Obilna kiša i nevreme u ranim jutarnjim satima pogodili su i sela gornjomilamovačkog kraja. Na udaru su se našli Bogdanica, Gojna Gora, Duškovci. Srušena su i dva mosta, a najviše je stradala kuća veterinara Nedeljka Čolovića u kojoj se nalazila i njegova nepokretna supruga.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading