TRI PRESTIŽNA PRIZNANJA UEPS-A ZA GRAND KAFU
Promo

Kampanja Black ’n’ Easy - Travel osvojila je bronzano odličje u kategoriji Internet element i aplikacija.

„Izuzetno nam je drago što su naši potrošači i stručna javnost prepoznali vrhunski kvalitet i autentičnost Grand Single Origin ukusa. Pored toga što smo korisnicima želeli da pružimo savršeno uživanje u pravoj gourmet kafi jedinstvenog geografskog porekla, otišli smo korak dalje kada se radi o inovacijama i u domenu komunikacije. Ponosni smo na činjenicu da je Grand kafa prva u Srbiji i regionu implementirala BLOCKCHAIN tehnologiju u marketinške svrhe, kako bi potrošačima približila proces nastanka omiljene kafe, putem skeniranja QR koda na pakovanju“, rekla je Nina Cvetković, Senior Brand Building Manager Grand kafe.

Težnju kompanije ka segmentu inovativnosti dokazuje i nagrada za Grand Black’n’Easy Travel kampanju.

„Inovacija kategorije turske kafe, Black ’n’ Easy, privlači potrošače svojom praktičnom pripremom u svim prilikama. Za Black ’n’ Easy Travel kampanju, inovirali smo web okruženje kroz digitalnu video igru, sa ciljem dodatnog angažmana korisnika tokom perioda putovanja. Visoka izloženost brendu kroz ključne brend poruke na svim ekranima donela je natprosečne rezultate u angažmanu korisnika i posledično povećanje prodaje i konzumacije tokom letnje sezone“, istakla je Olja Nestov, Senior Digital Specialist Grand kafe.

Ove nagrade su još jedno priznanje Grand kafi da putem svojih kreativnih kampanja i inovacija uspeva da potrošačima prenese iskrene i autentične poruke, koje će ih motivisati i inspirisati.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading