VELIKA SRAMOTA Brzi voz "Soko" kamenovan u Kamendinu
Srbija voz

Do incidenta je došlo danas oko 16.15 časova, a pregledom voza od strane mašinovođe, ustanovljeno je da postoje manja oštećenja na vozu.

Iz "Srbija voza" upozoravaju da se ovako ugrožava bezbednost putnika i železničkog saobraćaja ali da se istovremeno nanose i velike štete železničkoj imovini.

VELIKA SRAMOTA Brzi voz

Srbija voz

 

 

"U situaciji gde država ulaže velika finansijska sredstva u modernizaciju železnice ,na ovaj način ne samo da se ugrožava bezbednost saobraćaja nego se i uništava imovina svih građana Republike Srbije", navedeno je u saopštenju.

Apeluju na građane da se ponašaju odgovorno i da ne ugrožavaju celokupnu bezbednost.

Dodaju da će MUP Republike Srbije u saradnji sa "Srbija Vozom" preduzeti sve potrebne mere da se pronađu počinioci kamenovanja voza i da se ovakve situacije više ne ponavljaju.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ruzica

28.05.2022 19:30

Nema apelovanja. Pronaci pocinioce,ma koliko bili stari i izreci takve kazne koje ce biti zestoka poruka onima koji misle da mogu unistavati imovinu drzave.

Jelena

28.05.2022 19:31

To rade oni koji su nezadovoljni sami sa sobom.Ali bolje je glavom udaraju u zid nego da unistavaju drzavno dobro.Takvi treba da plate kazne za ucinjeno delo

Gogi

28.05.2022 21:02

Cuj apelovanje,,hapsiti, odma ,a zna se i koga,taj sto je bacio kamen zna se za koga radi!!!