TATA, IDI PO MATEJA, DOVEDI GA KUĆI Potresne reči ćerke Nenada Periša
Alo! Ilustracija /J.V.

Tokom večeri mogli biti objavljeni rezultati obdukcije.

- Kao što sam govorio, moram biti spreman na sve to. Možda će nekome biti čudno, ali koliko god bilo bolno i teško, a verujte mi da je strašno teško, čovek mora imati nadu. Mene moja vera uči da nada uvek postoji, piše Index.hr.

Iako se rastanak dogodio, nada da ćemo se ponovno sresti nikad neće prestati da bude tu - rekao je Nenad Periš i zahvalio svima koji su pomogli da se istina pronađe.

U razgovoru za RTL dodao je: - Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio.

"Tata, idi po Mateja, dovedi ga kući"

- Moramo obaviti te formalnosti. Moramo obaviti formalnosti. Matej je tu sa mnom i uvek će biti. Da, pet meseci kasnije.

Ono što mi je rekla ćerka: - Tata, idi po Mateja, dovedi ga kući. To ću napraviti u ova dva, tri dana. On je s nama i uvek će biti s nama - poručio je potreseni Nenad Periš u razgovoru za HRT.

Podsetimo,jutros je u Dunavu kod Ade Huje pronađeno telo mlađeg muškarca koji odgovara opisu nestalog Mateja Periša. Kako smo saznali, na telu mladića pronađen je srebrni sat, tamna majica sa aplikacijom, farmerke i jedna bela patika, a u džepu mobilni telefon.

Sve pronađeno odgovaralo je opisu stvari koje je u noći nestanka na sebi imao Matej Periš. Aplikacija na majici na telu identična je onoj koju je Periš kobne noći nosio. To što je mobilni telefon pronađen u džepu farmerki, još jedna je potvrda da je u pitanju on, jer je signal s njegovog telefona u kobnoj noći poslednji put lociran kod Velikog ratnog ostrva, što znači da je mobilni bio kod njega kada se našao u vodi.

Naložena je obdukcija pronađenog tela, DNK analize i toksikološki rezultati. Na prvi pogled na pronađenom telu nema tragova nasilja, ali obdukcija će pokazati na koji način i od čega je mladić preminuo.

 




 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading