Počela sanacija "divlje" deponije u Vuka Vrčevića
JKP Gradska čistoća

"Ulica Vuka Vrčevića u blizini Pančevačkog mosta, na samo par kilometara od centra Beograda, je već duže vreme na meti nesavesnih i neodgovornih lica koja ovu lokaciju koriste kako bi se na nelegalan način otarasili otpada.

U saradnji sa Gradom Beogradom više puta je rađena sanacija i raščićavanje "divlje" deponije duž te ulice, ali to nažalost nije uticalo na nesavesne pojedince koju su nastavili iznova da je formiraju, očigledno nedovoljno svesni šta time prouzrokuju.

Ovakvo delovanje ne samo da stavara ružnu sliku o Beogradu, već i u ogromnoj meri šteti životnoj sredini, ali i budžetskoj kasi Grada Beograda kako bi se štete po našu okolinu sanirale" rekao je direktor JKP "Gradska čistoća", Marko Popadić koji je zajedno sa zamenikom gradonačelnika Beograda, Goranom Vesićem i sekretarom Darkom Glavašem prisustvovao početku radova na raščišćavanju smetlišta.

U zajedničkoj akciji gradskih komunalnih preduzeća pored ljudstva angažovana je mehanizacija. JKP "Gradska čistoća" je za potrebe akcije angažovalo tri transportna vozila i jednu građevinsku mašinu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading