DOŽIVITE NEVEROVATAN DAN U PRIRODI Ivanovo selo biće centar okupljanja nekoliko stotina fotografa iz Srbije i inostranstva (VIDEO)
Privatna arhiva

Ivanovo selo na teritoriji grada Pančeva biće i ove godine, u nedelju 8. maja,  centar okupljanja nekoliko stotina fotografa iz Srbije i inostranstva, počev od profesionalaca do amatera, ali i rekreativaca, zaljubljenika u prirodu. 

Tradicionalna, jedinstva u Srbiji, manifestacija ,,Ivanovo u fokusu” ove godine obeležava 15 godina od prvog foto-safarija organizovanog 2007. godine.

Danas predstavlja najpopularnije i najmasovnije fotografsko druženje u Srbiji, kom prisustvuju i fotografi iz inostranstava (Makedonije, Hrvatske, Francuske, Litvanije, Nemačke…)  u arhivi broji hiljade fotografija.

 

Fotografima su na raspolaganju modeli u nošnjama, kao i obezbeđen obilazak sela čamcima i drugim transportnim sredstvima.

DOŽIVITE NEVEROVATAN DAN U PRIRODI Ivanovo selo biće centar okupljanja nekoliko stotina fotografa iz Srbije i inostranstva (VIDEO)

Foto: Grad Pančevo

 

Nakon safarija organizuje se izložba, 15. avgusta, za seosku slavu, gde se izlažu sve fotografije foto-safarija i nagrađuju najbolje.

Program:

do 10:00 - okupljanje i prijavljivanje gostiju Dom kulture ,,Žarko Zrenjanin” Ivanovo
10:10 - dogovor i grupno fotografisanje
10:20 - odlazak na teren i fotografisanje
10:30 - čamci i traktori polaze na svakih sat vremena (10:30, 11:30, 12:30, 13:30)
11:00 - fotografisanje u crkvi Sv. Vendelina
14:30 - ručak i druženje 
Prijave na: fgdunavac@gmail.com
(slanjem imena, prezimena i broja telefona učesnika)

Organizatori: 

Dom kulture ,,Žarko Zrenjanin” Ivanovo
Foto grupa ,,Dunavac”, Ivanovo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading