ISKORISTITE LEP DAN! Temperatura do 26 stepeni, ali od sutra promena vremena
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

U Srbiji danas sunčano i još toplije u odnosu na sredu uz popodnevni razvoj oblačnosti samo na zapadu i jugozapadu Srbije gde je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni i istočni, u južnom Banatu popodne umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 12°C, a maksimalna dnevna od 22°C u Negotinu do 26°C u ostalim predelima. Temperatura u 22h od 14°C do 18°C.

ČEKA NAS VREMENSKI ROLERKOSTER U MAJU! Poznati meteorolog najavio poplave, grad i crvenu kišu

U Beogradu sunčano i još toplije u odnosu na sredu. Vetar slab jugoistočni, krajem dana umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 26°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 18°C.

Vreme narednih dana:

U petak toplo sa dužim sunčanim periodima uz razvoj oblaka na zapadu i jugozapadu Srbije gde je moguća pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U ostalim predelima suvo. Vetar umeren jugoistočni u pomoravlju i podunavlju, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 14°C, a maksimalna dnevna od 23°C do 26°C. Temperatura u 22h od 14°C do 18°C.

ISKORISTITE LEP DAN! Temperatura do 26 stepeni, ali od sutra promena vremena

TANJUG/ JAROSLAV PAP

 

U subotu i nedelju slično vreme: prijatno toplo uz sunčane periode i razvoj oblaka na zapadu Srbije sa retkim lokalnim pljuskovima u subotu, a u nedelju je malo veća šansa za kišu popodne na zapadu Srbije.

U ponedeljak na severu suvo, a u ostalim predelima je moguće malo kiše.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading