PRAZNICI SU GOTOVI Očekuje se oko 30.000 vozila kroz naplatnu stanicu Beograd
Foto: RINA

On je naglasio da se očekuje da će u popodnevnim i večernjim časovima kroz ovu naplatnu stanicu proći više od 30.000 vozila u smeru od Niša ka Beogradu.

Naveo je da je u prethodna četiri dana kroz ovu naplatnu stanicu prošlo oko 190.000 vozila.


"U poređenju sa istim periodom prethodne godine beležimo porast saobraćaja za oko 24 odsto", naveo je.

Dodao je da je za ovaj praznik intenzizet saobraćaja bio za oko 15 odsto veći u odnosu na Prvi maj prethodne godine.

Zbog gužvi koje se očekuju povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama, a svi kanali biće u funkciji 24 časa.

Zamolio je učesnike u saobraćaju koji putarinu plaćaju gotvinski da pripreme tačan iznos, a onima koji žele da prođu kroz naplatnu stanicu bez zaustavljanja da koriste Tag uređaj, koji može da se preuzme na 274 lokacije ovlašćenih distributera, kao i u poslovnicama Puteva Srbije.

Što se tiče radova na autoputu, Zmijanac je kazao da se radovi izvode u reonu petlje Bubanj potok, na uklapanju obilaznice u postojeći trup puta, kod Ikee.

"Saobraćaj se na toj deonici odvija u izmenjenom režimu iz smera Beograda ka Nišu, voznom i preticajnom trakom, dok se saobraćaj iz Niša ka Beogradu odvija zaustavnom trakom i devijacijom", rekao je Zmijanac.

Takođe, podsetio je da su u toku i radovi na sanaciji nadvožnjaka u reonu petlje Požarevac, gde je za saobraćaj zatvoreno isključenje iz smera Beograda ka Požarevcu i uključenje na autoput od naplatne stanice Požarevac ka Nišu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading