HLADNO VREME, KIŠA I VETAR Februar u aprilu donosi iznenadne pljuskove, a evo kada sledi otopljenje
EPA ABIR SULTAN

Jezgro hladnog vazduha dominira centralnim delom Evrope, a zadržaće se tu sve do srede.

Nakon ovog dana, prema našim krajevima počeće da struji mediteranski vazduh.

Nakon kišovite noći, promenljivo oblačno u celoj zemlji uz malo sunca pre podne i kišu posle podne.

Prohladno vreme uz maksimalnu temperaturu od 12-13 stepeni, a na minimalnoj vrednosti do nule.

Od srede toplije uz povremene iznenadne pljuskove.

Vreme narednih dana

Sreda 

Umereno i potpuno oblačno i sveže za ovo doba godine, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, posle podne i uveče prestanak padavina i razvedravanje. Na severu Vojvodine tokom celog dana suvo.  Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 5, a najviša dnevna od 8 do 14 stepeni.

Četvrtak 

Promenljivo oblačno sa periodima sunčanog vremena i toplije.  Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 1 do 5, a najviša dnevna od 14 do 18 stepeni. Posle podne i uveče jače naoblačenje, najpre na jugozapadu zemlje.

Petak 

Umereno i potpuno oblačno, malo toplije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 5 do 10, najviša dnevna od 17 do 22 stepeni.

Vreme za vikend

Umereno toplo. U subotu promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Zatim, do kraja perioda preovlađivaće sunčano i u većini mesta suvo. Od sredine dana i posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti, ponegde je moguća kratkotrajna kiša.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading