HAOS NA PUTEVIMA U SRBIJI Na ovim mestima kolone i do 10 kilometara
Rina

Kako smo već sad zabeležili na ulazu iz Hrvatske u Srbiju, gužve za teretni saobraćaj su duge skoro 10 kilometara.

Iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" poručuju da spremno i organizovano dočekuju nastupajuće praznike, te da je intenziviran rad na naplatnim stanicama, a svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima.

Podsećaju da najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

Učesnici u saobraćaju putem portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone "Putevi Srbije" mogu da se informišu u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.

Detaljne informacije o stanju na putevima mogu se naći na sajtu "Puteva Srbije". Iz tog preduzeća apeluju na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading