DIREKTOR RHMZ OBJAVIO DETALJNU PROGNOZU ZA APRIL Neće vam se svideti!
Printskrin

 

Prema njegovim rečima,, do nedelje 03.aprila biće umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima, uz manji pad temperature. Kako dalje kaže, početak sledeće sedmice, od 04.aprila biće promenljivo oblačno i suvo.

Ni izgledi vremena za period od 06. 04. do 30.04. nisu sjajna vest. Sunca u meri u kojoj ga imamo ovih dana neće biti toliko, rekao je on za Kurir.

"U periodu od 06. aprila do kraja meseca se očekuje promenljivo oblačno vreme uz prolazna naoblačenja i češću pojavu kiše ili lokalnih pljuskova. Nešto intenzivnije padavine se prognoziraju oko 7, 11, 18. i 23 aprila", rekao je i dodao:

"U periodu od 06.04. do 30.04. jutarnja temperatura vazduha biće u intervalu od 4 do 11 stepeni; po pojedinim kotlinama i na visoravnima Jugozapadne Srbije i do -1 stepen, a najviša dnevna, uz povremena kolebanja, od 16 do 20 stepeni; a krajem druge i početkom treće dekade aprila do 22 stepena, a krajem meseca i do 25 stepeni", rekao je Nikolić i dodao da se u ovom intervalu očekuje ukupna količina padavina od 35 mm do 55 mm, u brdovito-planinskim predelima Zapadne i Jugozapadne Srbije lokalno i do 80 mm.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading