NEVIDLJIVI F-117 RASKLOPLJEN U TAJNOJ BEOGRADSKOJ LABORATORIJI Zgradu ETF-a nisu gađali zbog masonske simbolike!
Foto: Printscreen

Profesor Miloš Laban, poslednji predsednik udruženog rada SFRJ, tvrdi da su delovi F-117, oborenog tokom NATO bombardovanja, analizirani u tajnoj laboratoriji u zgradi Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu.

Laban je naglasio da je NATO znao da se tamo nalazi tajna laboratorija, ali da zgrada nije bombardovana jer je prepuna masonske simbolike.

- Mi smo vanserijski narod koji je izrodio veliki broj velikana. Mi smo mali narod koji ima neverovatan broj umetnika. Zato nas i mrze. Činjenica je da su nas bombardovali iz Evrope komunistički i socijalistički agenti zavrbovani u ono vreme Sovjetskog Saveza jer se Amerika bojala jačanja komunizma i uticaja Sovjetskog saveza u zapadnim zemljama. Havijer Solana je primer toga. Da je desnica bila na vlasti u Evropi, nikada ne bismo to doživeli, da su republikanci bili na vlasti u Americi, takođe nikada ne bismo to doživeli. Demokrate su počinjale rat, a republikanci su ga završavali - rekao je Laban.

Vučić o NATO agresiji: Ućutite na taj jedan dan! Ne vređajte naše žrtve - Alo.rs

Laban je naveo i da je rukovodio specijanom operacijom 1999. godine kada su najosetljivije sprave sklanjale na ETF jer je zgrada puna masonskih znakova pa je, prema njegovim rečima, postojala velika sigurnost da neće biti gađana.

- Kad su prve bombe pale na Vojno-tehnički institut, meni je pala uloga da organizujem da se civilnim sredstvima premesti najosetljivija oprema u podrume Elektrotehničkog fakulteta. Ja sam ubedio rukovodstvo, s obzirom na to da zgrada ETF-a ima toliko masonske simbolike, da je neće bombardovati. I nisu je bombardovali iako su znali da se tamo nalazi najosetljivija oprema - priča Laban.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading