Novi vizuelni identitet IQOS brenda ovog 8. marta poručuje ženama da su SPREMNE ZA PROMENE
Foto: Pixabay

 

Od marševa i protesta s početka 20. veka preko kampanja zagovaranja i podizanja svesti, pa do individualne odgovornosti i pojedinačnog doprinosa svakog od nas, ovaj dan je prilika da se proslave dostignuća žena. Više od jednog veka, ovaj datum predstavlja godišnji poziv na akciju za rodnu ravnopravnost i pruža mogućnost da promenimo svet na bolje.

Upravo je promena sveta na bolje misija koju je kompanija Filip Moris zacrtala sebi kao cilj – kroz transformaciju čitave duvanske industrije, oslobađanje sveta od duvanskog dima, ali i stvaranje pravednijeg sveta, između ostalog, i kroz osnaživanje žena.

Kompanija Filip Moris prva je multinacionalna korporacija u svetu koja je dobila sertifikat "Jednaka plata" (Equal-Salary) koji potvrđuje da ta kompanija obezbeđuje jednake naknade za jednake poslove muškarcima i ženama. Takođe, na globalnom nivou u ovoj kompaniji žene zauzimaju 38 odsto svih upravljačkih funkcija, a cilj je da se do 2022. godine dostigne nivo od 40 odsto, dok u srpskoj filijali kompanije gotovo polovinu (49%) menadžerskih pozicija zauzimaju žene.

Novi vizuelni identitet IQOS brenda ovog 8. marta poručuje ženama da su SPREMNE ZA PROMENE

Promo

 

 

„Ti spemna za promene. Ti možeš. WE IQOS“

Da bismo promenili svet, ponekad moramo da promenimo sebe da bi se poruka videla. Čak i ako je to najmanja stvar – vodeći se ovom mantom, Filip Moris ove godine za Dan žena, naizgled jednostavnom promenom loga svog brenda IQOS šalje snažnu podršku svom ženama.

Simboličnim dodavanjem linije na slovo „Q“ u ispisu brenda WE IQOS postaje osnažujuća poruka za sve žene. Tako dobijen ženski simbol nedvosmisleno predstavlja podršku pripadnicama lepšeg pola i istovremeno poručuje da svako u sebi nosi snagu za promene i ljubav. „Verujemo da je svako glavni junak svoje priče“, stav je kompanije koja je, razvijajući manje štetnu alternativu klasičnim cigaretama, pomogla milionima ljudi u svetu da donesu pravu odluku i prestanu da puše. 

Dodatno, Filip Moris je povodom ovogodišnjeg Međunarodnog dana žena pripremio specijalnu ponudu, koja uz kupovinu IQOS 3 DUO uređaja obuhvata poklon narukvicu sa srebrnim priveskom. Ipak, imajte u vidu da IQOS nije proizvod bez rizika jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost i namenjen je samo punoletnima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading