DRŽAVA ZNA DA CENI TRUD, ZALAGANJE I HRABROST ELITNE JEDINICE Ministar Vulin prisustvovao specijalističkoj obuci na Kopaoniku (FOTO)
Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova još jednom su pokazali da su spremni i obučeni da u svim uslovima, u svakoj sredini obave sve zadatke koje pred njih postavi državno rukovodstvo na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem“, istakao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Ministar Vulin je dodao da država ceni trud, zalaganje i hrabrost pripadnika ove dve elitne jedinice i da će, kao i do sada, uvek biti tu, da im pruži punu podršku u radu, kako kroz nabavku savremene opreme, naoružanja i vozila, tako i kroz obuke kojima će unaprediti svoj rad i učiniti ga još efikasnijim.

Savremeni svet, naglasio je ministar policije Aleksandar Vulin, sa sobom nosi brojne bezbednosne izazove na koje pripadnici MUP-a moraju biti spremni da pravovremeno i efikasno odgovore u svakom trenutku, da zaštite srpski narod i stabilnost naše voljene Srbije.

„Modernizacija opreme i naoružanja, ali prvenstveno ulaganje u ljude, u njihove temeljne obuke, stalnu utreniranost, konstantno usavršavanje znanja i veština su imperativ na kome ću nastaviti da insistiram. Sa ponosom mogu da kažem da su ovi divni ljudi pouzdan oslonac i stub stabilnosti Srbije. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova spremni su i obučeni da odgovore na sve bezbednosne izazove, da zaštite državu i njen integritet, građane, imovinu i budućnost naše dece. Srbija je, takođe, pouzdan međunarodni partner u borbi protiv terorizma, u borbi protiv organizovanog i svih ostalih vidova kriminala", poručio je ministar policije Aleksandar Vulin.

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice i Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata Ministarstva unutrašnjih poslova tokom obuke i vežbe na Кopaoniku prikazali su veštine i znanja u tehnikama zimskog alpinizma i specijalne taktike skijanja.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading