VAŽNO UPOZORENJE ZA STANOVNIKE BEOGRADA Prevaranti šalju lažna obaveštenja za plaćanje parkinga!
Alo.rs

 

Upozoravamo građane da će lažno obaveštenje preoznati po tome što su na kućnu adresu dobili dopis od jedne beogradske advokatske kancelarije, u kovertama sa starim logoima Radio-difuzne agencije ili Informatike iz Novog Sada, koja im se kao naš punomoćnik navodno obraća u vezi se dugovanjem na ime neplaćene dnevne parking karte.

Obaveštenje je u formi koja se nekada slala i ne sadrži neophodne podatke o elektronskoj dnevnoj parking karti, bez datuma, registarskog broja vozila, mesta izdavanja, ni tačne adrese „Parking servisa“. Pisma su dobili i građani koji nemaju vozačke dozvole, niti su ikada imali vozilo u svom vlasništvu.

JKP „Parking servis“ oštro osuđuje one koji na ovakav način žele da pribave protivpravnu korist i naruše ugled Preduzeća. Advokatska kancelarija, sa čije adrese su stigla obaveštenja, potvrdila je da je u pitanju prevara i slučaj je odmah prijavljen policiji, a Preduzeće će podneti krivičnu prijavu.

Ovim putem upozoravamo sve sugrađane da provere sve podatke ukoliko na kućnu adresu dobiju obaveštenje da treba da plate dnevnu parking kartu. Ukoliko obaveštenje ne poseduje sve podatke, na raspolaganju je kol-centar „Parking servisa“, na broju 011/30-35-400.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading