PAMTIĆU OVO CEO ŽIVOT! Druga grupa klinaca iz svih Domova za nezbrinutu decu Srbije otišla na besplatno zimovanje koje organizuje Željko Mitrović!
Promo

Nakon akcija "Letovanje za sve", koje organizuje već 15 godina, vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, odlučio je da od ove godine pokrene novu akciju “Zimovanje za sve” kako bi mališanima iz Zvečanske, ali i svih Domova za nezbrinutu decu na teritoriji cele Srbije, pored leta, ulepšao i zimovanje.

Sada je put Divčibara otišla druga grupa, i to sa više od 100 dece i vaspitača iz Centralne Srbije i Vojvodine. Sankanje, skijanje, druženje, dobro raspoloženje i vesela atmosfera - slika je koja dolazi sa Divčibara, gde više stotina najmlađih, iz Domova za nezbrinutu decu iz cele zemlje, provodi zimske dane.

PAMTIĆU OVO CEO ŽIVOT! Druga grupa klinaca iz svih Domova za nezbrinutu decu Srbije otišla na besplatno zimovanje koje organizuje Željko Mitrović!

Promo

 

Kao što je Željko Mitrović i obećao, osim dece iz glavnog grada, na zasluženo zimovanje su stigli i mališani iz Niša, Knjaževca, Kruševca, Sremske Kamenice, Sombora i Bele Crkve. Svoje oduševljenje pri dolasku na Divčibare nisu krili. Deca iz beogradskih centara, koja su u ovom zimskom centru provela proteklih sedam dana, takođe su prezadovoljna, svoje utiske odmah su nam preneli po dolasku i istakli kako ih Željko Mitrović nikada nije ostavio gladne i žedne.

“Kao i svake godine, Željko se setio da nas obraduje, ali ovog puta zimovanjem. Bilo je fenomenalno. Imali smo razne sportske aktivnosti na snegu, na ledu, išli smo na skijanje, spuštanje na gumama. Bilo je fenomenalno.”

“Za mene je izgledalo odlično, skijanje, povremeno bazen, šetnje... Lepše je zimovanje, prvi nam je put, a na more smo išli nekoliko godina. Pamtiću ovo verovatno ceo život.”

“Hvala čika Željku i osoblju hotela, bili su ekstra i fini prema nama”

“Letovanje i zimovanje sa njim je uvek lepo, čovek dođe da nas poseti, nikada nismo ostali gladni i žedni. Zimovanje je došlo u pravom momentu za sve nas. Skijao sam pre 15 godina i sada posle 15 godina bilo je zabavno. Zadovoljan sam i to mi je najjači utisak.” – samo su neki od komentara oduševljenih štićenika Domova, kojima Mitrović se trudi, da koliko god je u njegovoj moći, učini detinjstvo lepšim.

PAMTIĆU OVO CEO ŽIVOT! Druga grupa klinaca iz svih Domova za nezbrinutu decu Srbije otišla na besplatno zimovanje koje organizuje Željko Mitrović!

Promo

 

Osim džeparca i smeštaja u hotelu "Maljen", najmladjima su obezbeđeni obroci, uživanje u bazenima i brojnim drugim sportskim sadržajima. Putovanje je organizovano u skladu sa svim epidemiološkim merama.

“Ovo je još jedna u nizu akcija koju organizuje kompanija Pink Media Group i Željko Mitrović, a deca su se ovome veoma obradovala. Prvo zbog ambijenta, a drugo zbog uslova gde su smešteni, tako da se radi o posebnom kvalitetu koji cene i srećni su zbog toga. Ova grupa je fantastično prošla, sve im je bilo dostupno “ - rekao je Zoran Milačić, direktor Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Cilj ove akcije Željka Mitrovića je jasan - da želi prvenstveno da oplemeni detinjstvo klincima, ali i da svojim primerom motiviše sve koji su u mogućnosti da krenu njegovim putem, kako bi sva deca iz ovih ustanova imala jednake uslove za život kao svi njihovi vršnjaci.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading