DŽONI DEP ODLIKOVAN ZA DAN DRŽAVNOSTI SRBIJE "Dragi predsedniče Vučić, ovo je izuzetna čast za mene"
Printscreen

Džoni Dep je odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije, za izuzetan doprinos našoj zemlji, u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice.

Uz veliki aplauz američki glumac je primio medalju i obratio se prisutnima.

- Ovo je izuzetan trenutak za mene. Dragi gospodine predsedniče i svi prisutni, narode Srbije, ovo je izuzetna čast za mene. Srbija je jedna izuzetna zemlja i vi ste jedan izuzetan narod. Bio sam blagosloven jako davno kada sam upoznao veoma neobičnog čoveka za koga sam znao odmah da je poseban. To je Emir Kusturica. On je postao moj brat. Njegova porodica je postala moja. On je jedan izuzetan čovek sa kojim sam blizak prijatelj, kod koga sam često dolazio i gledao njegovu decu kako rastu. Njegova porodica postala je i moja porodica. Tako sam upoznao Srbe - rekao je Džoni Dep.

Dep je istakao da je želeo ovde da napravi film i govorio o projektu koji je započeo.

- Radio sam sa spektakularnom ekipom. Verujem da postoji talenta koji ćemo iznaći, nadam se da ću biti deo toga - rekao je Dep i zahvalio se predsedniku Vučiću.

- Moje iskustvo ovde u Srbiji i sve što sam dobio je prelepo. Sada sam na ivici novog života, i sviđa mi se ovaj početak i voleo bih da on otpočne baš ovde u Srbiji - zaključio je glumac.

Komentari (0)

Loading