PODLI "MAJSTOR" DOBRO NASANKAO BEOGRAĐANKU Čuvajte se prevaranata sa oglasa, ovo su 2 najčešća metoda kojima se služe
Foto: Shutterstock

Za usluge dobrih majstora, ovih dana se prave liste čekanja. Može proći i duže od šest meseci, dok provereni zanatlija ne nađe slobodan termin da "uglavi" mušteriju.

Kad se pokvare bojler, mašina za veš ili klima-uređaj, svaki dan čekanja je kao godina, a to mnoge natera da potraže bilo koga preko oglasa.

NE DOPUSTITE DA VAS NASAMARE Ovo su stvari koje vam automehaničari neće reći - Alo.rs

- Imali smo problem i tražili smo električara. Nažalost, nismo mogli da ga nađemo po preporuci, nego smo ga našli putem oglasa. Došao je, saopštio da nam fali određen deo, sam se ponudio da može taj deo da kupi, dali smo mu pare, on je otišao i nikad se više nije javio.

Zvali smo ga naravno, međutim, uopšte nije bilo ni traga ni glasa. On je uzeo pare i otišao - ispričala je jedna sugrađanka za "RTS".

Neki prevaranti se predstavljaju kao radnici državnih preduzeća.

- Dešava se poprilično često da građanima i našim potrošačima dolaze nesavesni majstori koji se predstavljaju kao radnici našeg preduzeća. Pre svega želim da naglasim da građani znaju da su naši radnici u obavezi da nose službene legitimacije i bilo ko od građana može da pozove naš kontakt-centar i da proveri da li su u pitanju naši radnici - kaže Jelena Pronić iz "Beogradskog vodovoda" i naglašava da njihovi radnici bilo kakve izlaske na teren ne naplaćuju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading