Otkrivamo sve prednosti kupovine uz novi koncept dm-a UVEK POVOLJNO
Promo

Pomenuti koncept kupcima donosi niz povlastica budući da svakog dana mogu da pronađu skoro 10.000 proizvoda po trajno povoljnoj ceni, i to minimum četiri meseca. Inače, ova praksa zamene sniženja i akcija trajnim cenama primenjuje se već nekoliko godina u mnogim evropskim zemljama, zbog čega je dm rešio da sprovede ovaj pionirski poduhvat na našem tržištu, prilagođavajući se ujedno potrebama svojih kupaca. Šta nam sve ova promena donosi, otkrijte u nastavku.

Dugoročna ušteda za vaš budžet

Kupac koji želi da uštedi novac i po nekoliko dana pravi spisak kako ne bi propustio da kupi određeni proizvod po sniženoj ceni. S konceptom UVEK POVOLJNO spisak i računica vam više nisu potrebni jer štedite iz dana u dan, a evo i kako: u dm drogerijama možete da pronađete na hiljade proizvoda čije cene su u svakom trenutku niže od redovnih cena na tržištu. Na taj način imate kontinuirani dobitak koji se ogleda u uštedi novca na dugoročnom planu, imajući u vidu da su vam u svakom trenutku dostupni omiljeni proizvodi po povoljnim cenama.

Ne jurite akcije, vreme je na vašoj strani!

Stručnjaci poručuju da je u savremenom dobu vreme jedan od glavnih resursa. S promenom radnog vremena koje je najčešće i do kasnih poslepodnevnih sati, svaki minut nam je dragocen. Stoga, ovim konceptom dm želi da ostavi više prostora za posetu drogeriji i da rastereti kupce planiranja kupovine kako ne bi propustili sniženja. Sada bezbrižno možete da obavite sve svoje obaveze, a potom krenete u omiljenu dm drogeriju u bilo kom trenutku jer će vas tamo uvek čekati ponuda artikala s trajno povoljnim cenama.

Bez impulsivne kupovine!

Kroz koncept UVEK POVOLJNO dm nam omogućava dugoročnu uštedu vremena i novca, a osim toga, usled rastućeg potrošačkog mentaliteta društva na globalnom nivou, na ovaj način edukuje kupce o savesnoj kupovini, budući da se impulsivne kupovine najčešće dešavaju onda kad je proizvod na sniženju. To znači da uz ovaj koncept kupujete određeni proizvod onda kad vam je zaista i potreban i ne stvarate nepotrebne zalihe.

Kupovina bez griže savesti!

Kada znate da ste određeni proizvod kupili po punoj ceni, često zažalite što ga niste kupili ranije, dok je bio na sniženju. Kupujući u dm-u, više nećete sebi prigovarati budući da je skoro 10.000 proizvoda dugoročno povoljno, a ponuda će se i dalje uvećavati.

Kako da prepoznate UVEK POVOLJNO proizvode?

Proizvodi koji se nalaze u okviru pomenutog koncepta jasno su obeleženi pečatom sa ispisom UVEK POVOLJNO, a možete ih pronaći u svim kategorijama proizvoda, počevši od prehrambenih namirnica i organske hrane, preko segmenta za održavanje doma, odeljka za negu i ishranu beba, sve do asortimana za negu i lepotu. Osim visokokvalitetnih dm marki, kao što su Balea, alverde, dmBio, Denkmit, Dontodent i babylove, i marke drugih svetski poznatih brendova će od sada imati dugoročno povoljne cene.

Da sumiramo – računica pre šopinga vam više nije potrebna, kupovina može da se obavi bez stresa, a štedeti se može svakodnevno, i sve to uz koncept UVEK POVOLJNO. Vama preostaje da proverite ovaj novi sistem kupovine u narednom periodu i uživate u šopingu na potpuno drugačiji način!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI