ČAČANI AUTOPUT NAZVALI "PISTA U MONCI" Za manje od 12 sati kroz naplatnu rampu u Pakovraću prošlo preko pet hiljada vozila
Rina

"Od juče u podne do kasno u ponoć, novootvorenom deonicom prošlo je 1229 automobila, a danas do podne ta brojka je uvećana za tri puta, negde preko pet hiljada", potvrđeno je agenciji RINA u Putevima Srbije.

Već u prvim satim od otvaranja saobraćajnice od vitalnog značaja, mnogi Čačani pohrlili su da se provozaju autoputem i panoramskim razgledanjem dožive svoj kraj iz drugačije perspektive.

"Verovali ili ne, ali podseća me na "pistu u Monci", taj koji ne prođe ovom trasom ne zna šta su najlepši krajevi Srbije, kada imate "malu Svetu Goru", ili možda Ovčar i Kablar kao na dlanu, a sa leve strane planinu Jelicu, stvarno su krajolici kojima je prošao stvarno su neopisivi", kazao je Ostojić Miroslav iz Čačka, koji se uputio ka Zlatiboru.

ČAČANI AUTOPUT NAZVALI

Rina

 

 

Putarina na ovoj deonici je besplatna, a cena od Obrenovca do Pakovraća ostala je ista, 430 dinara za putnička vozila, a svi oni koji su želeli da se provozaju od Pakovraća do isključnice u Preljini putarina je bila besplatna.

Otvaranjem čitave deonice autoputa od Obrenovca ka Čačku, u grad na Moravi doneo je mnoge benefite, privredne subjekte ali i smanjenje saobraćajnih gužvi na samoj obilaznici, a završetkom preostale trase ka Požezi i Moravskog koridora, gledajići iz vazduha Čačak će postati glavno saobraćajno čvorište u Srbiji koji će ličiti na "mercedesov" znak

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vuk

01.02.2022 16:28

Da, tako SOMBORSKI autoput. Sombor-Kikinda!!!