AMSS UPOZORAVA VOZAČE Sneg će stvarati probleme na putevima!
Alo/Ognjen Radošević

 

AMS S upozorava na to da će sutra u sredu i četvrtak biti hladnije i mestimično sa snegom uz stvaranje snežnog pokrivača, naročito u utorak i to na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje.


U nižim predelima, južnije od Save i Dunava, očekuje se formiranje snežnog pokrivača od 5 do 15 cm, a u brdsko-planinskim predelima novih 15 do 25 cm, lokalno i više, dok se na severu očekuju mešovite padavine, kiša, susnežica i sneg.

AMS S navodi da su do 15. februara produženi radovi na redovnom održavanju parking odmorišta Jerina u blizini petlje Vodanj, te da će to navedeno odmorište biti zatvoreno u smeru Beograd - Niš. Privremena saobraćajna signalizacija će biti postavljena od početka izlivne trake parkinga. Sledeće dostupno odmorište je stanica za snabdevanje gorivom Lukoil nakon 17km od parking- odmorišta Jerina.

Do kraja aprila planirani su radovi na tunelu Beli Potok na deonici Resnik-Beli Potok zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja. Avalski put će biti zatvoren i saobraćaj preusmeren na novoformiranu kružnu raskrsnicu kod hotela 1000 Ruža.

Do 1. septembra produžava se izmena režima saobraćaja zbog obezbeđivanja radova na izgradnji sektora B6 Obilaznice oko Beograda, na deonici tunel Straževica - petlja Beli Potok, između kružnog toka Resnik i tunela Straževica. U zoni radova, između kružnog toka Resnik i tunela Straževica saobraćaj će iz oba smera biti preusmeren na novoizgrađenu devijaciju u dužini od 250 metara.

Produžavaju se radovi do 1. septembra i na mostu preko Save, deonici autoputa od petlje Surčin do petlje Ostružnica. U toku izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmerava se na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične Policije na putničkim terminalima nema zadržavanja vozila.

Na graničnom prelazu Gostun saobraćaj je uspostavljen danas u 16 i 40, dok na taretnim terminalima vozila čekaju 120 minuta na Batrovcima i 60 na prelazima Kelebija i Šid.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading