PRIPAZITE SE, HTELI SU DA ME OTMU Žena iz Padinske Skele upozorava, imala je stravično iskustvo!
EPA/VASSIL DONEV

Na Fejsbuk grupi "Udruženje građana "Volim Padinjak"" osvanulo je jedno upozorenje sgrađanke iz palilulskog nasilja Padinska Skela. Ona je navela da su je iz dva kombija posmatrali ljudi, i da sumnja da su planirali da je otmu, u upozorila mlade žene da se čuvaju.

Incident joj se, kako je navela, dogodio dok je čekala autobus na stajalištu "Groblje Zbeg", na Zrenjaninskom putu.

Ovde se Balešević obesio! - Alo.rs

Njene reči prenosimo vam u celosti:

- Sinoc sam na Zbegu u 22 sata doživela veliku neprijatnost pa bih upozorila građane moje Skele I ljude okolo da se pripaze, pogotovo ženska populacija. Kad sam izašla iz 85- ice na Zbegu tu na stanici stajao je kombi sivkasto beli sa ofarbanim staklima sa strane (ne fabrički) već farbom ofarban- počela je ona i dodala da dok je čekala supruga da stigne iz Skele po nju su tu stajali sa reistracijama grada Pančevo.

PRETUČEN MUŠKARAC U ŠAPCU Nasilnici ga udarali u glavu i telo - Alo.rs

- Videla sam da me posmatraju i krenula sam trotoarom prema groblju. Upalili su kombi i krenuli legano u rikverc prema meni. Osetila sam neki strah - nije bilo nikog oko mene. Nadošla su neka kola i oni su stali. Kad su kola otišla ponovo su u rikverc krenuli prema meni. Ja prema groblju, oni lagano za mnom. Osetila sam da mi zeludac igra i da nešto nije u redu. Ja stanem - oni stanu. Ja krenem - oni krenu. I tad sam ugledala svoja kola. Oni su stali - napisala je ona i dodala da kada su ljudi iz kombija videli da ulazi u auto koji kreće ka Padinskoj Skeli, da su oni krenuli za njima.

PIJAN DIVLJAO 200 NA SAT Muškarac u Beogradu isključen iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje - Alo.rs

- Kod Frikoma suprug ih je pustio da nas prođu. Gledali su nas. Imam utisak da su htelu da me maznu. Molim vas majke, žene devojke, deco pripazite se. Situacija je ozbiljna. Nikad ovako nešto nisam doživela. Molim vas pripazite se- napisala je uznemirena sugrađanka!

Komentari (1)

Loading
Jastreb

27.01.2022 07:04

Pa draga gospodjo žene domaćice i majke u to vreme kupaju decu, stavljaju ih na spavanje a ne landaraju po ulicama. Jel ko ne ume da isplanira svoje vreme i posao sam sebe stavlja na listu za objekat uzimanja organa.