Dečak iz Karlovčića izmislio da je bio otet!
Foto: Alo/Alo/Masonari Jošida

 

Dečak V. J. (10) koji je nestao jutros u Karlovčiću, a nađen je u Deču, nije bio otet, već je tu priču izmislio, pišu mediji.

Podsetimo, V.J. se izgubio svaki trag kada je oko 9 časova krenuo u prodavnicu, a pronađen je u 13.40 časova u napuštenoj kući u Deču.

- Majka je medijima ispričala da je dete bilo oteto i da im je tražen otkup. Međutim, nakon razgovora u policijskoj stanici, ispostavilo se da to nije tačno i da je priča izmišljena. Dečak je ranije takođe imao običaj da odlazi od kuće i nestaje - rekao je izvor:

- Policijski službenik obučen za rad sa decom obavio je razgovor sa dečakom i utvrđeno je da on nije bio otet, već je priču izmislio. To je priznao u razgovoru sa nadležnima.

Da podsetimo, roditelji mališana stigli su u policijsku stanicu u Pećincima i rekli da je dete navelo da su ga odvela dva muškarca, od kojih je jedan bio visok. Kako su naveli, njegova bicikla kojom je krenuo u prodavnicu pronađena je na mostiću, a pored je bila torba sa novcem sa kojim je krenuo u kupovinu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading