NEKO SE ULOGOVAO Matej Periš pregledao objavu na društvenoj mreži Instagram?!
Alo! Ilustracija /J.V.

Na Instagram stranici Nestali Matej Periš, posvećenoj Splićaninu za kome skoro mesec dana tragaju policija i građani, pojavila se nova neverovatna objava.

Oni su na Jutjubu objavili snimak na kome se vidi kako je neko sa Instagram profila Mateja Periša pregledao objavu u kojoj su ga tagovali.

Sa ove stranice su naveli da, ukoliko to nije uradila policija, moglo bi biti moguće da je Matej ušao na svoj profil.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se vidi aktivnost na mrežama nestalog Splićanina. Prošlog petka, posle puna 22 dana, Matej Periš je bio dostupan na Vajberu u 21:53 sata, a jedno od objašnjenja je da je policija bila ulogovana na njegov nalog kako bi proverila komunikaciju iz prethodnog perioda.

Ova teorija se pokazala kao tačna jer ju je dan kasnije potvrdio i Matejev tata Nenad Periš, koji je pojasnio da su operativci MUP ulazili na Vajber i proveravali prepiske.

- Verovatno su se operativci i ovog puta ulogovali na Instagram, kako bi ponovo prošli kroz Matejeve prepiske, naročito ako znamo da je on u noći nestanka koristio ovu aplikaciju kako bi se dopisivao - navode izvori pojedinih medija.

Podsetimo, Splićanin je nestao noć uoči Nove godine, a njegovi prijatelji su nestanak prijavili 31. decembra u 18 časova. Potraga za njim i dalje traje.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading