MATEJ SINOĆ BIO AKTIVAN NA VIBERU Misterija mobilnog telefona, šta se krije iza svega?
Foto: Printscreen

Nakon punih 22 dana potrage, Matej je sinoć tačno u 21:53 bio dostupan na Viberu.

Ljudi koji ne gube nadu da će se nestali mladić pojavio podelili su ovu informaciju, što je izazvalo lavinu komentara na mrežama! Jedno od objašnjenja je da je policija bila ulogovana na njegov nalog kako bi proverila komunikaciju iz prethodnog perioda.

Bivši policajac sumnja u priču Splićanke - Alo.rs

Podsetimo, signal Periševog mobilnog telefona, kako je utvrdila istraga, poslednji put je lociran kod Velikog ratnog ostrva oko 02.40, 31. decembra.

Foto: Printscreen

 

 

Kuda se kretao Matej Periš

Prema rekonstrukciji kretanja Mateja Periša, koju je napravila srpska policija, signal njegovog telefona poslednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog ostrva, na ušću Save u Dunav.

Bolna ispovest Nenada Periša potresla region - Alo.rs

Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera sa trase kretanja Periša i okoline i na osnovu njih napravili rekonstrukciju njegovog kretanja, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1.43 sati do momenta silaska u reku Savu, u 1.52 sata posle ponoći, odakle mu se gubi svaki trag.

Poslednji snimak Mateja Periša

Poslednji snimak sa sigurnosnih kamera izazvao je najveću misteriju. Lociranjem Matejevog telefona preko baznih stanica, indikativno je bilo kretanje jednog objekta u reci Savi, a vreme i trasa kretanja ovog objekta se poklapa sa kretanjem Periševog telefona.

Lociranje telefona Mateja Periša

Kako se veruje, telefon je bio u Matejovom džepu kada je on ušao u ledenu Savu kod Beograda na vodi, a poslednji signal je uhvaćen oko kilometar i po nizvodno.Na prikazanom video snimku u kadru koji pokazuje ušće Save u Dunav, jasno se vidi objekat koji se kreće niz reku, a vreme i mesto se poklapaju sa kretanjem Matejevog telefona.

Komentari (0)

Loading