BIVŠI POLICAJAC SUMNJA U PRIČU SPLIĆANKE MAJE Otkrio nelogičnosti u njenoj izjavi pa ŠOKIRAO izjavom - "Nikada ne verujem ženama koje plaču bez suza!"
Foto: Fejsbuk/Youtube printskrin

Splićanka Maja Sopta, za koju se veruje da je poslednja osoba sa kojom je Matej Periš pokušao da ostvari kontakt pre nego što je napustio klub "Gotik" i nestao, rekla je za TV "Prva" da je sa društvom bila u restoranu kada ju je Periš pozvao da je pita gde da idu.

"Odgovorila sam mu na Instagramu, pitala sam ga ko je došao u Beograd. Međutim, Matej mi nikada nije odgovorio", rekla je Maja tokom svog TV obraćanja.

Naime, privatni detektiv i bivši policajac Bratislav Zdravković, smatra da postoji niz nelogičnosti u onome što je Maja iznela dok je opisivala razvoj događaja te večeri.

"Ova devojka navodi da je imala veliki problem da se parkira ispred restorana na Кaraburmi tog 30. decembra zbog velikog snega i leda, kao i da ona nije navikla na takve uslove jer živi na mediteranskoj obali i da se iz tog razloga nije javila Mateju kada ju je pozvao. Tih dana u Beogradu nije bilo snega i leda, bilo je sunčano i lepo vreme", ukazuje na nelogičnost Bratislav Zdravković.

Proverom vremenskih uslova za taj dan (30. na 31. decembar), može se videti da sneg zaista nije bio napadao, a da je temperatura bila u plusu tokom dana. U razgovoru za "Objektiv", Zdravković ističe da mu je kompletan intervju sumnjiv.

"Кroz celu tu ispovest nisam osetio njenu iskrenu emociju, a vidno je bilo da želi da kompletnu priču plasira kao izuzetno potresnu. Navela je da je poligraf prekinut jer joj je bilo teško. Rekla je da je Mateja poznavala površno, kao učenika njene majke i kao druga svog brata. Takođe, navela je i da je Mateja sretala uglavnom leti, nekoliko puta mesečno, na obali, zato što su obavljali sličan posao, turizam nižeg ranga u Splitu. Zašto bi onda baš nju Matej zvao ako nisu bili bliski i zašto je toliko bitno u koji će klub nastaviti ako su došli na nekoliko dana da se provedu", pita se detektiv.

Zdravković ide dalje u analizi sumnjivih delova priče tokom intervjua Splićanke.

"Rekla je da je išla i na poligraf, a moje pitanje je zašto je ona uopšte i podvrgnuta poligrafskom testiranju ako nije sumnjiva? Zašto pokazuje svoj pasoš koji drži u rukama? Da li je to možda dokaz nevinosti? U njenom intervjuu nisam osetio i video iskrenost. Sve vreme se pravdala, a u meni je to probudilo osećaj da je kriva. Da je meni nestao prijatelj, za sve bi me bilo briga, osim gde je nestao čovek, iz kog razloga, kao i da li će ikada biti pronađen. Nikada ne verujem ženama koje plaču bez suza", zaključio je Bratislav Zdravković.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading