SIN SANDE RAŠKOVIĆ DALMACIJU NAZIVAO SRPSKOM POKRAJINOM Jovan Ivić se zamerio Hrvatima, uzburkao društvene mreže jednom objavom!
Privatna arhiva

 

Sanda Rašković Ivić kratko nam je jednom prilikom rekla da je očigledno da Jovan voli da se šali.

- On je sklon ludiranju i šalama. Sad mu je i vreme! - rekla je Raškovićeva za Alo!.

Jovan Ilić je studirao filozofiju u Beogradu, a njegove objave na društvenim mrežama su izazivale veliku pažnju domaćih i regionalnih medija.

Kako je pisao „Jutarnji list“, Ivić se „narugao Hrvatskoj nazivajući Dalmaciju zapadnom srpskom pokrajinom”, a u svojim objavama najavljivao je kako će „sledeći napad Srbije na Hrvatsku biti daleko žešći nego onaj iz devedesetih godina”.

Prema pisanju ovog portala, njegov govor mržnje plasiran na društvenim mrežama događao se upravo dok je letovao u vili u Primoštenu, koja je u vlasništvu njegove majke Sande, a iz koje je mladi Jovan sa devojkom posećivao druge gradove po Dalmaciji. Za vreme boravka u Splitu, na Fejsbuk stranici objavio je tekst „Posljednji dan boravka u zapadnoj srpskoj pokrajini”.

Sanda Rašković Ivić je tada za medije izjavila da je u pitanju dečačka šala njenog sina.

- Bila je to dečačka šala na privatnom Fejsbuk profilu mog sina. Niko ne misli da je Split Srbija, niti bi ratovao. To nije hteo moj otac, neću ni ja, niti jedno od moje dece - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading