Jovan Ivić
Facebook / Jovan Ivić
Jovan Ivić

Facebook / Jovan Ivić

Jovan Ivić, Foto: Facebook / Jovan Ivić

Jovan Ivić, student filozofije iz Beograda, unuk Jovana Raškovića i sin nekadašnje predsednice DSS-a i sadašnje samostalne poslanice, ponovo je uzburkao javnost svojom fotografijom na društvenoj mreži Fejsbuk, na kojoj je našminkan i ima žensku frizuru.

Naime, Ivić na slici koju je podelio sa svojim prijteljima ima plavi umetak u kosi i potpuno je našminkan. Čini se da je mlađani Ivić želeo da nasmeje svoje prijatelje, što mu je i te kako pošlo za rukom.

Sanda: Moj Jovan je sklon ludiranju

Sanda Rašković Ivić kratko nam je juče rekla da je očigledno da se radi o šali koja je izvedena sa prijateljicama i prijateljima.

- On je sklon ludiranju i šalama. Sad mu je i vreme! - rekla je Raškovićeva za „Alo!”.

- Ovo je divno, no homo, poslednji Evropljanin, lepa si - bili su samo neki od komentara njegovih prijatelja, na šta je on odgovorio: „Hvala svim fanovima.“

Pojedini prijatelji su se našalili i napisali: „To je taj unuk Jovana Raškovića“, na šta je Ivić imao spreman odgovor.

- U punom sjaju - odgovorio je on svojim prijateljima, a pojedini su mu predviđali da će završiti u novoj knjizi lidera radikala Vojislava Šešelja.

- Nova Šešeljeva knjiga - Ustaški transvestit Jovan Ivić - napisao je jedan od njegovih prijatelja. No, čini se da su ovom momku i te kako prijale šale prijatelja na račun njegove najnovije fotografije.

Sanda Rašković Ivić

Dušan Milenković

Sanda Rašković Ivić, Foto: Dušan Milenković

Inače, ovo nije prvi put da mlađani Ivić podiže pravu buru u medijima svojim objavama. On je prethodne godine, kako su preneli hrvatski mediji, „uznemirio je hrvatsku javnost”.

Kako je pisao „Jutarnji list“, Ivić se „narugao Hrvatskoj nazivajući Dalmaciju zapadnom srpskom pokrajinom”, a u svojim objavama najavljivao je kako će „sledeći napad Srbije na Hrvatsku biti daleko žešći nego onaj iz devedesetih godina”.

Prema pisanju ovog portala, njegov govor mržnje plasiran na društvenim mrežama događao se upravo dok je letovao u vili u Primoštenu, koja je u vlasništvu njegove majke Sande, a iz koje je mladi Jovan sa devojkom posećivao druge gradove po Dalmaciji. Za vreme boravka u Splitu, na Fejsbuk stranici objavio je tekst „Posljednji dan boravka u zapadnoj srpskoj pokrajini”.

Sanda Rašković Ivić je tada za medije izjavila da je u pitanju dečačka šala njenog sina.

- Bila je to dečačka šala na privatnom Fejsbuk profilu mog sina. Niko ne misli da je Split Srbija, niti bi ratovao. To nije hteo moj otac, neću ni ja, niti jedno od moje dece - rekla je ona.

Komentari (10)

Buzdovan

14.03.2017 18:56

Ma daj bre. Niko ko je streit se ne sminka kao zena sa namerom da provocira nekog muskarca. Ovaj mali promoise svoj sexibilit kao trany boy. A ovamo ga stite od mase sa izjvom da provocira sminkom. Pa sta ako je gej. To je njegovo opredeljenje i njegov but hole. Njega je 100% razbesnelo mamino pravdanje i izjava da se zajebava. Sta ona hoce. Neka ga ostavi na miru. On mami ne govori sta i kako treba da radi i kako da zivi. To je njegov zivot i njegovo telo i sta nas treba da briga sta on radi.

BG

14.03.2017 19:01

Ako doktorka nije uspela decu vaspitati šta imam više reci.

Velikani

14.03.2017 20:38

On je unuk velikih: Milke Ivić, Pavla Ivića i Jovana Raškovića. Nadam se da ih neće obrukati!

da li bas?

15.03.2017 00:47

@Velikani - Velikani?

DaNe

15.03.2017 00:54

@Velikani - Vec ih je obrukao.

Istina

15.03.2017 00:58

@Velikani - Obrukao je i babu po majci (Hrvaticu), sestru i brata po majci (3/4 Hrvati)... Ali, pedigriranima se sve prasta.

mimmli

15.03.2017 07:24

@Velikani - I ima polubrata u Hrvatskoj,kako li je tek njemu kad vidi šta radi ovaj blento kojem mamica stalno nalazi opravdanja.

djenka

14.03.2017 21:08

Tako su i za Bokija13 govorili da je dečačka šala pa vidi na šta se to napravilo!

DA

14.03.2017 21:24

Sala ljudi,aman.

Ћикула

15.03.2017 11:01

Већ их је обрукао.