KAJEM SE ŠTO SE NISAM JAVILA MATEJU Oglasila se Maja iz Splita - ovo su novi detalji o Periševom nestanku
Foto: Alo.rs

Maja S, misteriozna Splićanka sa kojom je Matej Periš (27) ostvario poslednji kontakt kada je kobne večeri pozvao iz kluba "Gotik", kaže da joj je najžalije što se Perišu nije javila u pozivu koji je imala u 22.39 časova.

Potraga za nestalim Perišem traje bezmalo već 20 dana, a informacije koje imamo o toj večeri prilično su oprečne. Novo svetlo na istragu bacio je podatak da je Periš kobne večeri u više navrata bio ili pokušao da ostvari kontakt sa Majom S, sugrađankom koja je u to vreme takođe boravila u Beogradu, ali ne sa Matejevim društvom.

Ona je u naš glavni stigla pre Periša, a kako su hrvatski mediji pojasnili, reč je o devojci koja redovno posećuje noćne klubove i beogradske kafiće, te se verovalo da ju je Periš upravo zbog toga i kontaktirao, videvši na društvenim mrežama da je u Beogradu.

Nakon što je informacija da je ona Matejev poslednji kontakt izašla u javnost, ona je ugasila profile na društvenim mrežama u povukla se, sve do sada. Kako kaže Maja S. sada se kaje jer se nije javila na Perišev poziv.

"Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gde da idu i šta da rade", rekla je Maja S. emisiji "Eksploziv" na TV Prva koja će se emitovati večeras.

Ovo je prvi put da je Splićaka izašla u javnost i rekla bilo šta o Periševom nestanku, a njen otac je prethodno demantovao informacije koje su se pojavile u medijima, da joj je oduzet pasoš i da ne može da izađe iz Srbije.

Prethodno su se pojavile informacije da se Maja S. i Matej Periš poznaju godinama. Reč je inače o imućnoj Splićanki koja uživa u hedonističkom stilu života, a vlasnica je nekoliko plovila na kojima je Periš radio kao skiper. Interesantno je da je ona prva osoba koja je potvrdila da je Periš koristio narkotike, za razliku od njegovih prijatelja koji su to u više navrata demantovali.

Podsetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra nakon što je istrčao iz kluba "Gotik" u Beton hali. Njegovo dalje kretanje pratile su sigurnosne kamere i utvrđeno je da je on trčao beogradskim ulicama iako ga niko nije jurio. Samo u jednom trenutku pokušao je da zaustavi taksi, a onda je produžio do restorana Savanova gde mu se gubi svaki trag.

Komentari (1)

Loading
Duki

19.01.2022 11:45

Ova mala opasno laže. Kad je srela oca od Mateja , rekla mu je da je imala propušten poziv od Mateja , ali nije čula telefon. A sad kaže , žao joj što mu se nije javila. Mala je opasna i sve zna , samo da se stisne da propeva !