OTAC MATEJEVE DRUGARICE KRIJE MRAČNU TAJNU Isplivali svi detalji, evo šta je radio u prošlosti (FOTO)
Printscreen

Uoči isteka treće nedelje otkako je u Beogradu nestao Matej Periš (27) iz Splita, sve više je onih koji smatraju da odgovore na brojna pitanja mogu dati jedino ljudi iz Matejevog društva.

Jedna od njih je Splićanka Maja S., sestra njegovog druga, ali i navodna poslodavka. A njene dve firme, registrovane za pružanje nautičkih usluga, vode se na njenog oca Gorana S., koji je svojevremeno krivično gonjen.

Printscreen

 

Naime, prema informacijama koje dolaze iz Hrvatske, on je 2009. godine bio osuđen na 10 meseci zatvora, s rokom provere od tri godine, jer je pružao logističku i skladišnu pomoć kriminalnoj organizaciji.

Nakon hapšenja 2007, sve je poricao i negirao pripadnost kriminalnoj organizaciji, da bi, pritisnut dokazima, priznao delo i pokajao se. Uoči izricanja presude, izjavio je kako zarađuje oko 130.000 evra godišnje.

Podsetimo, u medijima su se pojavile informacije da je upravo Maja poslednja osoba sa kojom se Periš čuo, kao i da je možda napustio “Gotik” i trčao kako bi se našao sa njom.

Komentari (1)

Loading
Ana

19.01.2022 10:18

Da li Sam iznenađena?Kao što ranije rekoh,ne pada iver daleko od KLADE!I?Kao što u nekim.porodicama advokatske kancelarije prelaze na potomke,tako je ona preuzela očev posao.I po"visokoj nozi"DOBRO IM IŠLO! Mateja sine,samo da te nađu.Pomozi današnji prazničre!