OGLASIO SE OTAC MATEJEVE PRIJATELJICE MAJE: Poslao joj je te večeri  poruku na Instagram...
Foto: privatna arhiva

Na društvenim mrežama, na stranicama koje se odnose na Matejev nestanak, od sinoć se piše kako je devojci zabranjen izlazak iz Srbije jer joj je oduzet pasoš.

To je danas demantovao srpski MUP  i naveo da ona i dalje ima pasoš i da ga joj srpska policija nije oduzela.

Svi su zanemeli. Matejev drug objavio šokantni video na Instagramu - Alo.rs

Nešto posle 16 sati Slobodna Dalmacija kontaktirala je njenog oca .

Ona je jutros bila na razgovoru u policiji, to vam mogu potvrditi. Ali nema govora o tome kako joj je oduzet pasoš. Trebala bi iz Beograda za Split krenuti večeras ili sutra jer trenutno ima nekih problema s autom. Celo sam vreme s njom u kontaktu. Savetovao sam joj da podnese tužbu protiv svih medija koji pišu da joj je oduzet pasoš - kaže otac devojke.

Osvrnuo se i na noć kada je Matej nestao.

- Moja kćer ni u jednom trenutku nije bila s tim momkom u nikakvom kontaktu. Poslao joj je te večeri  poruku na Instagram u kojoj je napisao "Di si!". Ali ona s njim nije uspostavila komunikaciju - kaže.

U istazi o nestanku Mateja Periša pojavili se novi detalji - snimci glasova - Alo.rs

Inače, kako saznaje Slobodna Dalmacija, njegova supruga, mama devojke o kojoj rgion bruji već danima, bila je učiteljica Mateju od prvog do četvrtog razreda u jednoj splitskoj osnovnoj školi, a Matej je s njihovim sinom bio dobar prijatelj. I on je trebao ići u Beograd, ali je odustao od puta jer im je nedavno u saobraćajnoj nesreći poginuo zajednički prijatelj pa mu nije bilo do veselja.

U petak su mnogi novinari s njom pokušali stupiti u kontakt, ali ona je izbrisala sve društvene mreže, a na mobitel se nije javljala.

Matejev otac ne gubi nadu. Otkrio je da je u svakodnevnom kontaktu sa ovom osobom - Alo.rs

Prethodno je svoju profilnu fotografiju na Fejsbuku zamenila crnim pozadinom, a potom izbrisala profil.

Danas je 18. dan potrage za Matejem, a mnogi se pitaju zašto devojka, kojoj se u večeri nestanka javio na Instagram, toliko dugo boravi u Beogradu. Odgovor za sada znaju ona i policija.

 

Komentari (0)

Loading