NISAM MOGAO TO VIŠE DA GLEDAM Beograđanin ispričao šta se dešavalo u "Gotiku" u noći kad je Matej nestao: Izbile su dve tuče, ali jedna stvar me je posebno šokirala
Alo! Ilustracija J.V.

Beograđanin koji je kobne noći bio u istom klubu u kom je sa svojim prijateljima, za barskim stolom kraj bine, bio nestali Splićanin Matej Periš, kaže da je oko 2 sata posle ponoći napustio klub upravo jer sve što se oko njega dešavalo više nije mogao da gleda.

U to vreme je, sudeći po dosad objavljenim snimcima sa sigurnosnih kamera, iz "Gotika" u majici kratkih rukava istrčao mladi Splićanin za kojim se već punih 12 dana traga.

- U to doba izbile su dve tuče u klubu, ali rešene su brzo. Obezbeđenje je došlo i izbacilo sve aktere napolje - priča ovaj Beograđanin.

Kako kaže, "Gotik" je bio pun mlađe populacije, međutim ono što ga je najviše šokiralo je što je za jednim od stolova navodno video devojku kako konzumira kokain.

- Nekoliko metara od mene video sam kako devojka šmrče kokain za stolom! U jednom trenutku počela je da joj curi krv iz nosa, konobar je to video i odmah je pozvao obezbedenje koje je dojurio i izbacilo je iz kluba – opisuje Beograđanin i dodaje:

- Obezbeđenje ju je bukvalno iznelo iz kluba onako s krvavom glavom, a ona je polu-omamljena vrištala na njih, grebala ih.. Da situacija bude još bizarnija u ruci je držala karticu umrljanu belim prahom, posto je time "sekla" kokain".

On je, kako kaže, nakon toga otišao iz kluba.

Upravo u to vreme, oko 2 sata posle ponoći, iz kluba je, u majici kratkih rukava, istrčao Splićanin Matej. Rečna policija već 12 dana pretražuje vodu, dok policajci pomoću termovizijskih kamera pretražuju napuštene objekte u blizini lokacije na kojoj je Splićanin poslednjii put snimljen. Hrvatska policija poslala je nekoliko pripadnika u Beograd kako bi pomogli u istrazi, a o nestalom mladićcu obavešte ne su i sve države kroz koje prolaze reke Sava i Dunav za slučaj da njegovo telo ispliva tamo. Otac nestalog mladića danima je u Beogradu i rekao je da se u Hrvatsku "ne vraća bez sina".

Komentari (1)

Loading
Nada

11.01.2022 17:07

U ovom slucaju ne postoji nikakva mudrost - tajnu krije sam klub i njegovi drugovi !