NESREĆNI OTAC MLADOG SPLIĆANINA Nenad Periš: Dobio sam obećanje ministra policije
Jutjub/ Novo jutro

 

Podsetimo, Matej Periš je bio u beogradskom klubu "Gotik", a intenzivna potraga za njim traje od tada. U Beograd je u ponedeljak stigla i hrvatska policija kako bi se informisala o postupcima potrage i radu srpske policije.

NESREĆNI OTAC MLADOG SPLIĆANINA Nenad Periš: Dobio sam obećanje ministra policije

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

 

Do sada su se pretraživali kopno i voda, koristili su se specijalni policijski psi tragači, dronovi, termovizijske kamere, ali mladiću ni traga ni glasa. U utorak se u delu medija pojavila informacija da je pronađen Matejev mobilni telefon.

"Nemam informaciju da je pronađen mobilni, bio sam juče s beogradskim policajcima, bio je i ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, dva predstavnika MUP-a Hrvatske iz kriminalističke policije, oni su me upoznali sa svim postupcima koji se obavljaju i istražnim radnjama", rekao je Nenad Periš za hrvatske medije.

"Istraga se nastavlja u punom intenzitetu, saradnja između dva MUP-a je kod ovakvih slučajeva uobičajena, ništa dalje od toga mi nije rečeno. Ministar Vulin mi je lično obećao da će istraga ići dalje istim intenzitetom, a to mi je ponovio i načelnik Policijske uprave Beograda", dodao je otac nestalog Mateja.

"Nije jednostavno pod ovakvim uslovima raditi, ali dobili smo takvo obećanje i video sam njihov angažman u tome da se postupak dovede do kraja, kakav god on bio. Ja im se na tome zahvaljujem, hvala svima i u MUP-u RH što je s profesionalne strane pristupio, rekli su mi da se radi o saradnji koja je kod ovakvih slučajeva potrebna, ali postupak i dalje vodi MUP Srbije", dodao je Periš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Otac

11.01.2022 12:14

Nenade,Nenade znamo da je tebi najteže,nadamo se da će se ovo završiti u najboljem redu,veruj mi molimo se za to