OMETA ISTRAGU?! Proročica: Vidim da je Matej živ, da mu je povređena noga!
Foto: Printscreen

Naime, Sandra, koja je povratnica iz Australije, je na svom Fejsbuk profilu prekjuče napisala status, navodeći "da je mladić živ, da je u nekom starom tunelu i da vidi još mnogo detalja".

OMETA ISTRAGU?! Proročica: Vidim da je Matej živ, da mu je povređena noga!

Foto: Printscreen

 

 

Ušao u veliki tunel

- Ja od malena imam sposobnosti, između ostalog i da vidim ljude na daljinu. S policijom u Australiji sam sarađivala u pronalasku nestalih osoba. Opisala bih im šta vidim, a oni bi mi pokazali mapu i zajedničkim snagama bismo došli do tražene osobe. Pronašli smo zajednički četiri osobe - navela je Sandra na početku svoje bizarne objave, a zatim dodala:

Policijski psi Obale Save i Dunava kriju tragove Matejevog nestanka - Alo.rs

- Od trenutka nestanka Mateja Periša vidim mnogo detalja. Za pronalazak njega kao nestale osobe najbitniji su ovi - bežao je i skrivao se, što ste i sami kasnije utvrdili kroz nadzorne kamere. Vidim da je u jednom trenutku išao niz stepenice i ušao u jedan veliki tunel. Trčao je unutar njega. Koliko vidim povredio je nogu. Skrenuo je desno u jedan stari tunel. Vidim da je jako star i u blizini je kanalizacija. Ja vidim da je on još uvek živ, ali nije u dobrom stanju. Naš izvor kaže da nije poznato da li je policija prihvatila pomoć vidovnjakinje, ali je činjenica da je Sandra juče obrisala svoju objavu sa Fejsbuka.

Matej Periš, nove informacije: Istražitelji izneli dve verzije događaja - Alo.rs

- Kada god je neki misteriozni slučaj u pitanju, u njega se uključuju razni stručnjaci, vidovnjaci i detektivi željni pažnje, ali pitanje je koliko oni mogu da pomognu. Veoma je loše ometati istragu i bacati neko drugo svetlo na veoma ozbiljnu istragu. Ipak treba pustiti policiju, tužilaštvo i nadležne institucije da rade svoj posao, jer oni najbolje znaju - objašnjava sagovornik Kurira upoznat sa slučajem.

Matej Periš, potraga: Policija pronašla patike - Alo.rs

Inače, Sandra Skender je i ranije bila na medijskoj sceni u Hrvatskoj. Ona je u jednom intervjuu za tamošnje medije kazala "da isceljuje ljude od bolesti, negativnih emocija reikijem i šamanizmom, kao i da je u Australiji završila za reiki mastera, a od starih Aboridžina je učila šamanizam". Kako je navela, imala je brojne klijente, među kojima su i poznate ličnosti iz Hrvatske i Holivuda, a svoj dar je nazvala "blagoslovom i prokletstvom".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ja

09.01.2022 09:00

Evo pozivamo je nek ona dodje sa svojom suknjom i neka ga nadje bice dobro nagradjena.

Jaca

09.01.2022 14:09

Zasto se ismejavati. U sklopu beton hale postoji zeleznicki tunel. Da li je problem otici sa psima tragacima?