NAŠLI SU TAKSISTU, ZNAMO ŠTA JE REKAO MATEJU Oglasio se otac nestalog Splićanina: Verujem da je živ, ali...
Tanjug/Alo kolaž

Ovim rečima počinje intervju za Jutarnji list otac "Mateja Periša.

"Ja još uvek verujem da je Matej živ i sve dok me neko ne uveri u suprotno, tako ću se i ponašati. Iako, što vreme više prolazi, umanjuje mi taj osećaj da je još uvek živ i da je tu negde. Stalno proveravam je li njegov mobilni uključen ili ne. Moj sin je bio samostalan, nije bio pušač, imao je isprogramiran život. Došao je u Beograd proslaviti s društvom Novu godinu i sad smo tu di smo. Bio je dobar momak. Oprostite, govorim u prošlosti."

OVO JE ZA NJIH VELIKI ŠOK, DESILA SE JOŠ JEDNA TRAGEDIJA Otkriveno zašto drugovi nestalog Mateja Periša neće da pričaju - Alo.rs

Razgovor za Jutarnji je započet pola sata nakon što je došao iz policije, pa su poslednje informacije koje je dobio od istražitelja da su našli taksistu koja je Matej zaustavio i da, kako je rekao za pomenuti list, "znaju šta je rekao Mateju".

NIJE BILO NIKAKVIH PROBLEMA SA NJIMA Oglasila se menadžerka kluba "Gotik", a ovo je šank za kojim su sedeli Matej i njegovi drugovi kobne noći (FOTO) - Alo.rs

Podsetimo, taksista u snimku koji je javnost videla jedan je od dva ključna svedoka koji su poslednji razgovarali sa Splićaninom samo nekoliko minuta pre nestanka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sara

05.01.2022 13:39

Daj Bože da je živ i zdrav, molmo se Bogu!!!. Plašim se da mu naudili izbeglice koje u Beogradu ima puno!!!!.