MATEJ PERIŠ PRE NESTANKA URADIO ČUDNU STVAR "To je poslednja osoba sa kojom je razgovarao"
Foto: Printscreen

 

Matej Periš (27), Splićanin nestao je u Beogradu, u noći između 30. i 31. decembra, posle čega mu se gubi svaki trag. Pojavili su se snimci na kojima deluje da je Matej sam ušao u reku Savu i zatim je nastavio da pliva. Svemu je, navodno, prethodio njegov trk po centralnim beogradskim ulicama koji je trajao više od sat vremena.

Čudno ponašanje nestalog momka zasad je teško objasniti. Ono što je juče za Objektiv rekao naš izvor iz istrage jeste da je tačno utvrđeno šta je Splićanin radio u noćnom klubu u kome je bio sa društvom.

‒ On je jednom drugu rekao da ide u toalet i to je poslednja osoba sa kojom je razgovarao. Društvo u kome je bio naručivalo je u klubu i vino i viski, a Matej je pre izlaska iz kluba bio vidno pijan. Teturao se, prolivao je alkohol iz flaše koja je bila za stolom, pa je zbog toga dobio opomenu obezbeđenja ‒ tvrdi izvor.

NISU IMALI REZERVACIJU

Organizator žurke kobne noći u „Magacinu” (bivšem „Gotiku”) istakao je juče da Matej i njegovo društvo nisu imali rezervaciju za ulazak u klub, ali da su mu i oni sami na kraju potvrdi- li da je sve bilo super.

Momci iz Splita nisu bili moji gosti, ušli su bez rezer- vacije u klub. Sve je bilo naj- normalnije. Niko ih nije dirao, niti je bilo problema. Pitao sam njegove drugove da li su bili ugroženi na bilo koji način u klubu, rekli su da nisu. Potvrdili su da nisu imali ni sa kim sukob, da su bili svi ljubazni. Pitao sam ih i da li su se drogirali, rekli su da nisu ‒ kaže organizator ove žurke, inače poznati beogradski ugostitelj.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Milka

04.01.2022 09:26

Bože Molim te da ga živoga nadju. MOLIM TE!!!

Milica

04.01.2022 09:30

Bože Molim Te da je ovo dijete živo,, molim Te

beba

04.01.2022 11:04

Zasto tesko? Ili mu je neko stavio nesto u pice ili je sam nesto uzeo...