EKSKLUZIVNO, ŠOKANTAN SNIMAK Matej Periš trči beogradskim ulicama, pokušava da uđe u taksi (VIDEO)
Alo.rs

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između četvrtka i petka, odnosno u noći između 30. i 31. decembra, oko pola tri ujutru, u Beogradu, a potraga za njim je da i dalje u toku.

Matej Periš trčao po ulicama, zaustavljao taksi, na kraju plivao u Savi?! (VIDEO) - Alo.rs

Juče je u Beograd stigao i mladićev otac Nenad Periš, inače međunarodni vaterpolo sudija. On je ranije istakao da ništa nije ukazivalo na to da će se dogoditi ovo što se dogodilo.

"Došao je u Beograd s petoricom prijatelja, a i ranije je slavio Novu godinu van Hrvatske, bio je na dočeku i u Pragu, Budimpešti... Poslednji put sam se čuo sa njim 30. decembra, oko 17 časova", istakao je otac nestalog mladića.

"Matej Periš panično ustao i sitrčao iz kluba", evo šta su kamere snimile - Alo.rs

Potresen, on je dodao da je Matej po obrazovanju ekonomista, ali i sportista: "Preko leta radi kao skiper za upravljanje jahtama. Imao je organizovan i poslovni život, završio je škole. Taj odlazak na doček Nove godine bio je prvi put da je u Beogradu", ispričao je otac mladića.

Redakcija Alo došla je do ekskluzivnih snimaka sa ulica i šetališta.

Na snimku se vidi mladić, koji po opisu odgovara nestalom Mateju Perišu, a koji trči po šetalištu iz pravca Beton hale prema Savskoj promenadi, a potom i po okolnim ulicama.

Renato Grbić, čovek koji je od davljenja spasao više od 30 ljudi, o nestanku Splićanina - Alo.rs

U jednom trenutku pokušava da zaustavi taksi, ali ga vozač ne prima u vozilo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Jecka

03.01.2022 20:12

Meni je ovo prestrasno za gledati,pogotovo kad ulazi u vodu,ako je bio pod nekim dejstvom pa jos hladna voda,uzas.Neka bog da strpljenja roditeljima,samo da ga je taksista pustio u auto mozda bi bilo sve ok!