"MATEJ PERIŠ PANIČNO USTAO I ISTRČAO IZ KLUBA" Evo šta su snimile kamere, slučaj je postao još misteriozniji
Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Matej Periš je 30. decembra bio u provodu sa drugovima u popularnoj beogradskoj diskoteci u Beton hali, međutim u jednom momentu posle ponoći je ustao i napustio klub. Njegov izlazak iz kluba snimljen sigurnosnim kamera, a izvor otkriva šta se na tim snimcima vidi.

- Matej je odjednom panično ustao i istrčao iz kluba. Delovalo je kao da od nekoga beži, međutim na snimcima se jasno vidi da ga niko ne juri. On je mahnito pojurio ka reci, ali se od magle ne vidi da li je uleteo u Savu ili ne, na snimku je taj deo potpuno nejasan. Uleteo je u maglu i od tog momenta mu se gubi svaki trag - kaže izvor.

Nestanak mladića iz Hrvatske potresa ceo region. Ovaj slučaj je obavijen velom misterije jer nikome nije jasno kao je Matej nestao tek tako. Njegov otac Nenad Periša, doputovao je juče u Beograd kako bi direktno od pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova mogao da dobija informacije o svom sinu. Rečna policija već dva dana pretražuje Savu jer se sumnja da je Matej upao u reku.

Dok jedni smatraju da je do reke išao jer je bio red u toaletu u klubu, javljaju se i drugi nezvanični navodi da je viđen u centru Beograda kako pokušava da uhvati taksi, a najnovije je da ga je jedan svedok navodno video u Rumi.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Električar

03.01.2022 19:30

Ovaj momak trči u BELIM patikama...