MISTERIJA NESTANKA SPLIĆANINA Organizator žurke u "Gotiku": Nije bilo problema...
Alo!/Masanori Jošida/Instagram

- Momci iz Splita nisu bili moji gosti, ušli su bez rezervacije u klub. Sve je bilo najnormalnije. Niko ih nije dirao, niti je bilo problema - kaže menadžer kluba "Gotik" u kojem su nestali Matej Periša iz Splita i prijatelji bili 30. decembra, veče pre Nove godine.

On dodaje da je pričao sa njegovim drugovima koji su mu rekli da je "sve bilo super".

- Pitao sam njegove drugare da li su bili ugroženi na bilo koji način u klubu, rekli su da nisu. Potvrdili su da nisu imali ni sa kim sukob, da su bili svi ljubazni - kaže organizator ove žurke, inače poznati beogradski ugostitelj.

MISTERIJA NESTANKA SPLIĆANINA Organizator žurke u

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

 

 

Ispred kluba "Gotik" kod Beton hale trenutno dve patrole Rečne policije patroliraju duž obale reke Save u potraži za Matejem Perišem (27) iz Splita koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra.

Nakon što je celo jutro patrola Rečne policije obilazila potez od lokala u Beton hali do Beograda na vodi, usidrili su se nedaleko od "Gotika", kluba u kom je poslednji put mladić pronađen, i tu sada pretražuju teren. Takođe, policija patrolirali i oko Pančevačkog mosta.

Mediji prenose i da je jedna patrola Rečne policije otišla ka Dunavu ka Adi Huji, a druga na suprotnu stranu kod Zemunskog keja i polako vozi i zagleda splavove.

Matej je sa još šestoricom svojih drugova došao u Beograd na doček Nove godine.

U jednom momentu je izašao iz kluba i tu mu se gubi svaki trag.

Nadzorne kamere poslednji put su ga snimile kako se stepenicama spušta ka vodi. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading