MATEJ PERIŠ SKAKAO SA LITICE I SVE POSTAVLJAO NA INSTAGRAM Snimci nestalog Splićanina pobijaju teoriju da se udavio?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Poslednji put je viđen u klubu "Gotik", gde se veselio s društvom, nakon čega se odvojio od njih i nestao. Nestanak Splićanina uzburkao je region, a istraga još uvek nije dala rezultate.

Kako su njegovi prijatelji kazali u razgovoru za medije, njih sedmoro najpre su otišli na večeru, a onda u klub. U jednom momentu društvo je shvatilo da Mateja već neko vreme nema, a na izlazu iz kluba - da je njegova jakna ostala u garderobi.

O nestanku Mateja Periša ubrzo su se pojavile mnoge teorije, šta je s njim moglo da se desi, gde je, i da li je još uvek živ?

Jedna od njih je i ta da je Matej Periš skočio u reku i nesrećnim slučajem se utopio, međutim, njegovi prijatelji u to ne veruju, s obzirom na to da je ograda u tom delu šetalilšta kod Beton hale prilično visoka.

Međutim, Matej Periš je pokazivao sklonost ka skakanju sa litice i bio veoma vešt plivač, što pokazuju objave na njegovom Instagram profilu.

Kako mediji prenose, policija je ceo dan i noć pretraživala reku kako sa obale, tako i sa dva brodića. Nezvanično, sumnja se da je Matej po izlasku iz "Gotika" pao preko ograde, a tu je došao jer je gužva u toaletu bila velika, pa je izašao napolje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rade

03.01.2022 13:24

Nije isto, skočiti u vodu trezan ili pijan ! ! ! !