BIĆE POTREBNA RUČNA Oglasio se profesor Kočović, njegov dijagram sve govori! (FOTO)
Alo/ Ilustracija

Petar Kočović, profesor informacionih tehnologija koji pomoću svog matematičkog modela prati tok epidemije koronavirusa, ogasio se na Fejsbuku i napisao da trenutni proračuni stanja sa ovim virusom uopšte nisu ohrabrujući.

SCENE UŽASA U HOLANDIJI Policija krvoločnim psima i pendrecima na goloruke demonstrante (UZNEMIRUJUĆI FOTO/VIDEO) - Alo.rs

On je objavio dijagram, na kojem se vide sličnosti i razlike između podtalasa koji su počeli 3. jula i 25. decembra, i to u vidu sedmodnevnog rasta iliti pada na dnevnom nivou. U opisu je napisao sledeće:

- Srbija, 2. januar 2022 - ofest (plava linija u odnosu na crvenu) u prvih 9 dana nam govori da smo katastrofalno ušli u ovaj pod-talas... Biće potrebna ručna da se ovo zaustavi.

 

 

Podsećanja radi, on je pred doček rekao da period u kom smo bili ne bi definisao kao omikron virus već kao omikron eru.

Šekler: Posle praznika očekuje se skok novozaraženih - Alo.rs

- Četvrti talas se neće završiti 15. januara kako smo predviđali, a kada će se završiti ne znamo. Broj zaraženih raste, ponavljam, već šest dana, a trebalo je da pada. Da bismo izračunali nešto, treba nam broj od 15 dana da bismo bilo šta precizirali - rekao nam je on 31. decembra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading