Gradonačelnik Bakić: Grad Subotica čvrsto stoji na stanovištu da svojim građanima omogući kvalitetan i bezbedan prevoz (FOTO)
Foto: Alo.rs

Promociji je prisustvovao i gradonačelnik Subotice Stevan Bakić koji je, tim povodom, izjavio da su zajedno u paketu sa ovim autobusom urađenim po najvišim standardima nabavljena i dva autobusa za gradski prevoz čime je, sredstvima iz gradskog budžeta, zaokružena ovogodišnja nabavka 11 autobusa marke „man“.

„Grad Subotica čvrsto stoji na stanovištu da svojim građanima omogući kvalitetan i bezbedan prevoz. Novonabavljeni autobus za međugradski prevoz je u izuzetno dobrom stanju, služiće za duge linije i za prevoz sportskih ekipa. Urađen je po najvišim standardima, a ima i najsavremeniju opremu. Ovom nabavkom znatno se smanjila prosečna starost voznog parka u 'Subotica-transu' čime je i bezbednost putnika podignuta na viši nivo“, istakao je gradonačelnik Bakić.

Dodao je da se strategija Grada Subotice neće menjati kada je u pitanju Javno  preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju „Subotica-trans".

„Plan nam je da do kraja 2023. godine  obnovimo kompletnu flotu autobusa u 'Subotica-transu'. Verujem da ćemo uspeti u toj nameri i da ćemo na taj način staviti tačku na priču o opstanku 'Subotica-transa'. Iako nam je i ova godina na izmaku bila teška zbog pandemije virusa korona, sve linije 'Subotica-transa' su u funkciji. Zaista se trudimo da maksimalno izađemo u susret našim građanima kako bi bili zadovoljni kvalitetom pruženih usluga. Iskoristiću ovu priliku da rukovodstvu ’Subotica-transa’ čestitam na naporima koje ulažu da to javno preduzeće što je moguće bolje funkcioniše i poboljša kvalitet pruženih usluga“, naglasio je gradonačelnik Stevan Bakić.

Vršilac dužnosti direktora JP „Subotica-trans", Dejan Ljubisavljević, izrazio je zahvalnost subotičkoj lokalnoj samoupravi i gradonačelniku Stevanu Bakiću na izuzetno velikom stepenu razumevanja iskazanom za ovo javno preduzeće.

„Gradonačelnik Bakić je razumeo poteškoće se kojima se susrećemo u svakodnevnom funkcionisanju. Drago nam je što zajednički radimo na podmlađivanju voznog parka ’Subotica-transa’ kako bi usluge koje pružamo građanima podigli na još viši nivo. Raduje me što smo iz našeg voznog parka od deset vrsta vozila kojima raspolažemo već izbacili dve vrste, i što ćemo nabavkom novih autobusa omogućiti i bolje uslove rada za naše zaposlene“, rekao je Dejan Ljubisavljević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading