PORED TELA NAĐENI LEKOVI? Detalji smrti Jovane Marjanović za kojom se tragalo od srede
Foto: privatna arhiva

Njeno telo pronađeno je u delu koji se zove Tić polje, nedaleko od mesta gde je ranije pronađen njen telefon.

Telo žene nađeno je na livadi, u ležećem položaju. Prema nezvaničnim informacijama, pored nje se nalazila kutija sa lekovima.

Za sada sve ukazuje na samoubistvo, a telo će biti poslato na Institut za sudsku medicinu.

Podsetimo, potraga za Jovanom trajala je pet dana.

Ona je izašla da prošeta iz stana u ulici Save Stanojčića broj 47, a nakon par minuta telefon joj je isključen i od tada joj se gubi svaki trag.

NJen nestanak je prijavljen policiji koja je pokrenula istragu, a za Jovanom je raspisana poternica.

Potraga trajala pet dana

Jovanine ćerke nešto pre 21 sat sinoć dobile su dojavu da je njihova majka navodno sinoć primećena, tri dana posle nestanka.

Muškarac koji im se predstavio kao Beograđanin rekao im je da je ženu koja odgovara Jovaninom opisu primetio kraj magistralnog puta Zlatibor – Nova Varoš, oko 15 kilometara od turističkog centra planine, blizu atrakcije zvane “El Paso”, popularnog “kaubojskog grada”. Međutim, dojava je bila lažna.

- Ispostavilo se da je dojava lažna. Policija je sve proverila, međutim, nažalost, nisu je našli - rekla je za "Novosti" Jovanina ćerka LJiljana Simić.

Podsetimo, kako je LJiljana juče otkrila za naš portal, Jovanin telefon lociran je u cevima za vodovod preko puta Nisove pumpe na izlazu iz Zlatibora.

- Telefon je pronašao neki čovek, koji ga je i upalio, pa je ga je policija odmah locirala - rekla je tada LJiljana.

Policija je razgovarala i sa meštanima ovog dela Zlatibora i pročešljala okolinu. Pretražen je i pojas preko puta NIS-ove benzinske pumpe na Zlatiboru, blizu kružnog toka na ulasku u turistički centar, gde je u četvrtak ujutro nađen njen telefon.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading