GO GROCKA BRINE O NAJMLAĐIMA: Evo šta sve očekuje decu tokom praznika!
Foto: Shutterstock

Tako će se u subotu od 17 sati u Domu kulture u Umčarima, održati predstava za decu „Potraga za Deda Mrazom“, dok će u četvrtak (13.01.2022.) u školskom dvorištu OŠ „Mića Stojković“ (12 h) biti održan muzički program Dečjeg kulturnog centra. Tada će nastupati Ivana Peters i hor "Sveti Sava", a onda će se održati predstava "Pinokio".

Žitelji naselja Begaljica ove subote mogu da uživaju u predstavi "Potraga za Deda Mrazom" (18 h) u OŠ "Ivo Lola Ribar“, u ovoj predstavi, samo dan kasnije mogu uživati i stanovnici Dražnja (od 18 sati) u OŠ „Mića Stojković“.

Takođe, svečano otvaranje klizališta „Novogodišnja čarolija“ biće u ponedeljak (17h) u dvorištu OŠ „Aleksa Šantić“ u Kaluđerici, nakon toga održaće se i predstava „Potraga za Deda Mrazom“. Na istoj lokaciji, u utorak (12h) održaće se muzički program Dečijeg kulturnog centra uz nastup Tijane Dapčević i hora OŠ „Miloje Vasić“, posle ćega će najmlađi uživati u predstavi „Zbunjeni Deda Mraz“. U sredu u Kaluđerici održava se predstava „Potraga za Deda Mrazom“ (12h) u OŠ „Miloje Vasić“.

U predstavi „Potraga za Deda Mrazom“ mogu da uživaju i mališani iz Vrčina u OŠ „Sveti Sava“ (ponedeljak - 14h), a ista predstava na programu je i u utorak u Leštanima u OŠ „Nikola Tesla“ (11:30h) i u sredu u MZ Boleč (16h), kao i u OŠ „Nikola Tesla“ u Vinči (18h).

Na platou ispred GO Grocka ova predstava biće odigrana sledećeg četvrtka (13:30h), dok će sledećeg petka u OŠ „Ilija Garašanin“ (12h) biti održan muzički program Dečjeg kulturnog centra sa Ivanom Peters i horom OŠ „Miloje Vasić“. Posle svega, održava se predstava "Pinokio".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading