BRAČNA PONUDA ČOBANINA IZ BIH Dosadio mu samački život, sada traži ženu Sprkinju!
Alo

Mladić pristaje na sve uslove, samo da nevesta ide sa njim za ovcama i da ga ne ostavi.

- Mogu pristati na sve. I da je bila udavana, i da ima decu, samo da zna da čuva kuću i da kuva. Jedan moj kolega čobanin je oženio Srpkinju. Lepa, vredna, a još kako hranu sprema! I ja volim Srpkinje, voleo bih da se takva nađe i za mene - ispričao je Alen za Alo!.

Ovaj tridesetjednogodišnji mladić je iz Velike Kladuše u Federaciji BiH, međutim, kući dolazi samo na pet dana, a po mesec ili više bude sa ovcama. Živi u kamp-kućici na Lipi kod Bihaća.

- Tu čuvam ovce. Kućica je lepa, ima peć, ima drva. Samo da mi žena ujutro skuva kafu, napravi ručak, bio bih srećan. Meni je radno vreme 24 sata, ali ne bi ona bila sama. Išla bi sa mnom. Ne ostavljam je ja samu u kampu, pa da mi je neko ukrade - planira Alen već život sa budućom izabranicom.

Ona bi trebalo da bude lepa, jer kaže da neće neku ružnu, i da je godinu dana starija ili mlađa od njega. I obavezno da je verna.

- Ako oženiš ženu iz grada, ode ona, a ja bih da se volimo, što bi ono rekli, dok nas smrt ne rastavi - tvrdi Alen.

BRAČNA PONUDA ČOBANINA IZ BIH Dosadio mu samački život, sada traži ženu Sprkinju!

Alo

 

Kaže da za ovcama ide od malih nogu, pa zato nije išao u školu ni dana. Potpisati se zna, ali mu ne ide baš pisanje poruka preko Fejsbuka. Kandidatkinje za brak moli da mu na Fejsbuk pošalju govornu poruku, a on im nudi vernost, poštovanje i skroman život.

- Ja imam platu 550 maraka (oko 300 evra) i zadovoljan sam gazdom. Na proleće ću imati 1.500 maraka i ja bih se rado oženio, pa ako mi možete pomoći da se čuje za to - rekao je ovaj mladić.

Ženama koje ga budu tražile na Fejsbuku poručuje da će ga prepoznati po slikama ovaca u cvetnim okvirima, jer sebe retko fotografiše. Samo ovce.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading