MIROLJUB PETROVIĆ SMISLIO NOVI BIZNIS Gde je i šta radi tvorac čuvene replike "Pod mač bato!"
Printscreen

Petrović je svoju popularnost stekao promocijom načina života zasnovanog na tumačenju Biblije, a u javnosti je optuživan za nadrilekarstvo i antivakserski stav.

Ipak, on uspešno zarađuje novac, pa samo na osnovu pregleda preko Jutjuba, prema nekim procenama, godišnje može da zaradi do 26.800 dolara.

Naime, Petrović je, pored svih društvenih mreža, na kojima je vrlo aktivan, otvorio i Instagram profil, na kojem je nedavno, kao pravi influenser, izreklamirao sok.

- Evo, dragi prijatelji, kad god ima neka pametna informacija, odmah želim da podelim sa vama, pošto živimo u svetu laži i lažnih informacija. Našao sam na jednoj benzinskoj pumpi, prodaju sok koji je ono....ceđen sok. Pasterizovan je, znači malo zagrejan, tako da nije... ne može da bude, ovaj, isceđen i da se tako flašira, mora da se pasterizuje, ali nema nikakve konzervanse, veštačke šećere, bele šećere i ostalo. Evo da vidite kako izgleda - pokazao je sok, navodeći proizvođača i njegovu internet stranicu. Sok je top, najtoplije preporučujem!

Petrović je, inače, vrlo aktivan i na Jutjubu, gde postavlja video - klipove sa svojim bizarnim stavovima o nastanku sveta, satanistima, ali i o kovid propusnicama i merama protiv korone.

MIROLJUB PETROVIĆ SMISLIO NOVI BIZNIS Gde je i šta radi tvorac čuvene replike

Printscreen

 

- Čitavo čovečanstvo je izloženo jednoj velikoj manipulaciji. Korona propusnice su samo jedan nastavak manipulacije koja postoji kroz istoriju. Pozadina je uništenje čoveka, da pokušamo da ih nagovorimo da pređu na stranu sotone - objašnjava Petrović na Jutjubu, a po raznim emisijama, kako su mediji pisali, pričao je i da se vakcine sastoje od " razblaženog gnoja bolesnih krava", zaluđujući zbunjen narod koji je uplašen.

Petrović na Jutjubu reklamira prodaju melema za artritis, hemoroide, a poziva i žene da prisustvuju trodnevnom internet kursu o porođaju. Njegovi snimci imaju po više hiljada pregleda, mesečna zarada samo od Jutjub kanala iznosi od 140 do 2.200 dolara, a godišnja od 1.700 do 26.800 dolara, prema procenama sajta Soušel blejd.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading